Notícies

Filtres aplicats

 • Programa: Oci i consum > I tu, jugues en català? [X]
 1. 64 botigues d’Abacus i Juguettos consoliden l'acord amb el CPNL per oferir jocs i joguines en català

  • A través del conveni amb el programa 'I tu, jugues en català?', les dues empreses refermen el seu compromís amb la llengua catalana. Tant Abacus com Juguettos disposen de més d'un centenar de jocs del catàleg del CPNL, que en total n'ofereix més de 1.100
  • A la comarca, trobareu botigues d'Abacus a Granollers i Mollet del Vallès i de Juguettos, a Granollers

  Oci i consum > I tu, jugues en català?

 2. Establiments Iris també renova la seva adhesió a la campanya "I tu, jugues en catala?"

  La campanya de difusió del joc i la joguina en català "I tu, jugues en català?" va començar ja a rinciis de novembre. com cada any, els establiments Iris de Montornès se sumen a aquesta iniciativa. Tot i que enguany la seva oferta de jocs en català és petita, continuen disposant d’alguns jocs clàssics en llengua catalana.

  Oci i consum > I tu, jugues en català?

 3. Markus Krykorka, de les Franqueses, ens presenta el joc de taula Tantrix, ara també en una versió amb les instruccions en català.

  Markus  Krykorka, alemany, treballa a l'empresa Tantrix Iberica com a distribuïdor i està vinculat a la botiga de jocs en línia Kinuma, situada al polígon pla de Llerona de les Franqueses. En Markus ens presenta el joc de taula Tantrix que enguany, com a novetat, ha tret la versió puzle pack, que incorpora les instruccions en català i ja consta en el catàleg de jocs en català.

  Oci i consum > I tu, jugues en català?

 4. Stoks Didactic, l’Hipermercat Esclat i La Botiga, de Lliçà d’Amunt, participen a la campanya ‘I tu, jugues en català?

  La campanya "I tu, jugues en català?", impulsada pel Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) ara fa 7 anys, té per objectius: fomentar l'ús de català a través del joc, donar a conèixer l'oferta de jocs i joguines en català i col·laborar amb les empreses del sector perquè incorporin la llengua catalana en els seus productes

  Oci i consum > I tu, jugues en català?

 5. Els establiments de jocs i joguines de Mollet se sumen a la campanya "I tu, jugues en català"?

  A Mollet, Cooperativa Abacus, Escuin Esports i Joguines, Hipermercat Esclat Mollet, L'Illa Llibreria i LU2 experts en jocs de taula donen suport a la campanya i se sumen a la xarxa d'establiments adherits de tot Catalunya.

  Oci i consum > I tu, jugues en català?

 6. La papereria Enric renova la seva adhesió a la campanya "I tu, jugues en catala?"

  La campanya de difusió del joc i la joguina en català "I tu, jugues en català?" ja està en marxa. La Papereria Enric, que disposa de llibres jocs en català, ha renovat la seva adhesió aquest novembre.

  Oci i consum > I tu, jugues en català?

 7. La botiga de joguines educatives Stoks Didactic, de Lliçà d’Amunt, s’adhereix a la campanya I tu, jugues en català?

  La campanya "I tu, jugues en català?", impulsada pel Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) ara fa 6 anys, té per objectius: fomentar l'ús de català a través del joc, donar a conèixer l'oferta de jocs i joguines en català i col·laborar amb les empreses del sector perquè incorporin la llengua catalana en els seus productes.

  Oci i consum > I tu, jugues en català?

 8. Els establiments de jocs i joguines de Mollet se sumen a la campanya "I tu, jugues en català"?

  A Mollet, Cooperativa Abacus, Hipermercat Esclat, L'Illa Llibreria, LU2 experts en jocs de taula i Escuin Esports i Joguines donen suport a la campanya i se sumen a la xarxa d'establiments adherits de tot Catalunya.

  Oci i consum > I tu, jugues en català?

 9. " I tu, jugues en català?" Com cada Nadal arriba la campanya del jocs i joguines en català. Comerços de Montornès també hi participen

  El programa "I tu, jugues en català” neix el 2019 amb l’objectiu de fomentar l’ús del català a través del joc, donar a conèixer l'oferta de jocs i joguines en català entre la ciutadania, i col·laborar amb les empreses del sector perquè incorporin la llengua catalana en els seus productes. Hi ha establiments adherits a aquest programa a municipis arreu de la geografia catalana, a Montornès també! Els tres establiments que habitualment tenen joguines també s’hi van sumar a la campanya ja el 2019 i cada any tenen alguns jocs en català en els seus catàlegs. 

  Oci i consum > I tu, jugues en català?