Notícies

Filtres aplicats

 • Programa: Acolliment > Cursos de català [X]
 1. Els alumnes del Bàsic 2 de Canovelles visiten la Biblioteca Frederica Montseny

  Dilluns, 23 de gener, alumnes del Bàsic 2 van visitar les instal·lacions de la Biblioteca Frederica Montseny. La Sílvia, directora de la biblioteca, els va explicar els serveis que ofereix l'equipament municipal.

  Acolliment

 2. Acte de cloenda dels cursos de català i del Voluntariat per la llengua a Canovelles

  Ahir vam celebrar l'acte de cloenda del primer trimestre dels cursos de català i Voluntariat per la llengua a Can Palots. A l'acte hi van assistir l'alcalde de Canovelles, Emilio Cordero; la regidora de Cultura i Igualtat, Yolanda Sánchez; el regidor d'Educació, Alejandro Moral, la tècnica d'Igualtat, Glòria Pujadas; alumnes del Curs Oral de Català i Bàsic 1, i parelles lingüístiques.

  Acolliment , Acolliment , Voluntariat per la llengua, Voluntariat per la llengua, CPNL

 3. Els alumnes del Bàsic 1 i Bàsic 2 de Montornès celebren les festes de Nadal el darrer dia de classe

  El darrer dia de classe del trimestre, després de l’avaluació, els alumnes dels cursos Bàsic 1 i Bàsic 2 de Montornès van parlar de les festes de Nadal i van fer una petita celebració.

  Cursos de català, Acolliment , CPNL

 4. Ballada de sardanes a Montornès amb participació d’alumnes i parelles lingüístiques

  Per Sant Sadurní, patró de Montornès, és tradicional fer una ballada de sardanes. Enguany alguns alumnes i parelles lingüístiques s'han animat a participar-hi després del taller impartit per la voluntària Encarna Gascón.

  Cursos de català, Voluntariat per la llengua, Acolliment , Llengua i cultura

 5. Taller de sardanes amb el Bàsic 2 de Montornès del Vallès

  Els alumnes del Bàsic 2 de Montornès descobreixen el món de la sardana sota el guiatge de la voluntària lingüística Encarna Gascón.

  Cursos de català, Acolliment , Llengua i cultura

 6. Els alumnes del curs Bàsic 1 visiten l'establiment Tutti Frutti de la xarxa de comerços aprenents de Mollet del Vallès

  El mes de maig, l’establiment Tutti Frutti de Mollet del Vallès es va incorporar a la xarxa de comerços aprenents de Mollet del Vallès, que impulsa el Consorci per a la Normalització Lingüística, amb l'objectiu de facilitar al màxim l'aprenentatge i l'ús de la llengua catalana en l'atenció al públic del comerç local, sobretot quan es tracta de personal amb poc coneixement de català.

  Acolliment , Socioeconòmic

 7. Les alumnes del curs Bàsic 2 de Cardedeu visiten la Bibloteca Marc de Vilalba

  Avui, les alumnes del curs Bàsic 2 han fet una visita guiada a la Biblioteca Marc de Vilalba de Cardedeu per conèixer els diferents espais de l'equipament, els serveis i les activitats que ofereix.

  Acolliment

 8. Benvinguda als alumnes del curs Bàsic 1 de la Llagosta

  Els alumnes del curs Bàsic 1 de català de la Llagosta han rebut la visita de Rosa Cortejosa, tècnica de Nova Ciutadania de l'Ajuntament d’aquesta població, que els ha donat la benvinguda al municipi i els ha encoratjat a continuar estudiant català.

  Acolliment

 9. Celebrem el final del curs de nivell bàsic 1 a Mollet del Vallès

  L'11 de gener vam començar a anar a classe de català.

  Acolliment

 10. Dues alumnes del CPNL participen a l'Escudella de Carnestoltes de Sant Feliu de Codines

  Les alumnes del curs de Nivell Inicial han sortit de l'aula per conèixer una tradició arrelada al poble, com és l'Escudella de Carnestoltes, a partir d'una gimcana que els ha preparat la professora.

  Cursos de català, Llengua i cultura, Acolliment