Notícies

Filtres aplicats

 • Programa: Assessorament lingüístic > Recursos lingüístics [X]
 1. Sessió de recursos lingüístics en línia al Centre de Formació d'Adults de Bellavista

  Una quinzena d'alumnes d'informàtica Competic 1, del Centre de Formació d'Adults de Bellavista (CFA), van rebre aquest dijous, 24 de novembre, una sessió sobre recursos lingüístics en línia a càrrec del SCC del Vallès Oriental.

  Assessorament lingüístic

 2. El Consorci per a la Normalització Lingüística presenta un web per aprendre gramàtica segons el nivell de coneixements de català

  Aquest recurs està disponible per a qualsevol aprenent o usuari de català i alhora és una eina útil per al professorat
   

  Assessorament lingüístic

 3. Actualització de L'Estenedor 138 Especial sobre novetats ortogràfiques, Mollet del Vallès

  El setembre de 2017 vam publicar L'Estenedor 138 Especial sobre novetat ortogràfiques. Preteníem recollir en un únic full les principals novetats ortogràfiques.

  En el Ple del 3 de juny d'enguany, l'Institut d'Estudis Catalans (IEC) va acordar concloure el període de moratòria per a la implantació de l'Ortografia catalana (OIEC) i va ratificar dues modificacions del text aprovat l'octubre del 2016, que fan referència al nom de les lletres i a la norma del guionet. És per això que tornem a publicar L'Estenedor 138, un cop revisat i actualitzat.

  Esperem que us sigui útil.

  Assessorament lingüístic

 4. Els alumnes de l'institut Blancafort de la Garriga aprenen el lèxic del ciclisme

  L’institut Blancafort de la Garriga, amb l’objectiu d’incrementar la participació en activitats físiques i esportives de l’alumnat de secundària i per tal d’aprofitar el gran potencial educatiu i formatiu de les activitats físiques i esportives, ha organitzat unes sortides en BTT amb els estudiants de 1r i 2n d’ESO.

  Assessorament lingüístic

 5. El Centre de Normalització Lingüística del Vallès Oriental i l’Ajuntament de Caldes de Montbui presenten 'A rodar. Lèxic de ciclisme. Pedalem en català!'

  Dijous, 5 de novembre, es va presentar, en línia, el lèxic A rodar. Lèxic de ciclisme. Pedalem en català!, elaborat pel Centre de Normalització Lingüística del Vallès Oriental i l'Ajuntament de Caldes de Montbui, conjuntament amb el TERMCAT.

  Assessorament lingüístic