Notícies

Filtres aplicats

 • Programa: Acolliment [X]
 1. L'OC de la Llagosta participa en la sessió formativa del Mòdul C per a nouvinguts

  L'Oficina de Català de la Llagosta participa en la sessió formativa "Mòdul C. Coneixement de la societat catalana i el seu marc jurídic" que l'Ajuntament de la Llagosta organitza per als usuaris de l'àmbit de Nova Ciutadania. Els assistents a l'acte, entre els quals hi havia alumnes dels cursos de català, han rebut formació sobre els trets fonamentals de Catalunya pel que fa a aspectes patrimonials, de lleure, sociolingüístics i culturals.

  Acolliment , Administració pública

 2. L'Oficina de Català de la Llagosta participa en les sessions de formació d'acollida, Mòdul C, que organitza l'Ajuntament

  L’Oficina de Català de la Llagosta participa en les sessions de formació sobre Coneixement de la societat catalana i el seu marc jurídic, Mòdul C, que organitza l’Ajuntament per als nouvinguts en el marc del Servei de Primera Acollida.

  Acolliment

 3. Els alumnes de 4t d'ESO de l'institut Vil·la Romana de la Garriga conversen amb l'oficina de Català sobre l'acolliment

  El Servei Comunitari és una de les assignatures que fan els alumnes de 4t d’ESO amb l’objectiu d’acostar-se al poble i conèixer les seves necessitats.

  Acolliment