La catifa del Servei de Català de Mollet: Juga amb el Paraulògic de Mollet. Gràcies per la vostra participació!

Difusió

Un any més, El Casal, entitat adherida al Voluntariat per la llengua, ha convidat les parelles lingüístiques i els alumnes de català per a adults a fer la catifa de Corpus del Servei de Català de Mollet. Des de les set del matí, l'equip catifaire s'ha posat en marxa per inaugurar la 29a Mostra de Catifes de Flors de Corpus, a més de la 25a Trobada de Puntaires i la 10a Mostra de Tallers d'Acció Cívica.

De mica en mica s'han anat desvelant els dibuixos de les catifes i hem presentat la catifa del Servei de Català de Mollet (CPNL): Juga amb el Paraulògic de Mollet, amb la col·laboració de Rodamots i VilaWeb, que ens han creat el Paraulògic de Mollet digital especialment per a aquesta diada.

Voluntaris, aprenents, alumnes... han començat a posar material a la catifa de 5 metres de llargada per 2 metres d'amplada, que ha anat prenent forma: 500 clavells vermells, 30 kg de carbonat de calci, 20 kg de sal blava, 5 kg de sal vermella i molta il·lusió alhora d'emplenar el dibuix. El resultat? Juga al Paraulògic de Mollet.

Un cop feta la catifa, hem començat a Jugar al Paraulògic de Mollet amb les peces de rèplica que teníem a l'abast i hem començat a compartir les respostes de la gent. Gràcies per la predisposició de jugar i d'endevinar paraules.

Digitalment també s'hi ha pogut jugar. Per tant, totes aquelles persones que no heu pogut ser a Mollet, però que heu Jugat amb el Paraulògic digital de Mollet, gràcies per la vostra participació.

Nosaltres compartim, també, les respostes possibles i els quatre tutis que podíeu trobar.

A les 20 h, com sempre, s'han començat a desfer les catifes amb les colles del ball de gitanes de l'Esbart Dansaire de Mollet.

El nostre agraïment a El Casal, que any rere any convida les parelles lingüístiques i els alumnes dels cursos de català a fer la catifa de flors de Corpus del Servei de Català de Mollet i ajuda a fer conèixer aquesta tradició. GRÀCIES!

Us adjuntem un Recull de fotos de la diada.

Vols compartir aquesta notícia?