"Quan parles fas màgia" a la Biblioteca Municipal de Caldes de Montbui

Voluntariat per la llengua

L’Oficina de Català de Caldes de Montbui hi ha muntat l’exposició, que es podrà visitar fins al 23 de febrer, per promoure el Voluntariat per la llengua 

Quan parles fas màgia" permet descobrir com funciona el Voluntariat per la llengua i què s'ha de fer per participar-hi. La mostra focalitza l'atenció en la idea que "la llengua és un instrument màgic". Precisament, això es converteix en el fil conductor de l'exposició: la capacitat de fer créixer el català i el nombre de parlants a través de la conversa, i a la vegada, demostrar com pot canviar la vida de les persones que participen en aquesta iniciativa a partir de la llengua.

Els plafons de l'exposició presenten diversos aspectes del programa. Ens els presenten, tant des del punt de vista de la pràctica del català com des de la descoberta d'altres persones; tothom hi guanya. 

A Caldes de Montbui, els visitants poden recórrer l'exposició i jugar alhora. S'ofereix la possibilitat de fer la visita més interactiva a partir de respondre un breu qüestionari amb informacions relacionades amb el contingut de la mostra.

"Quan parles fas màgia" és una exposició creada per la Secretaria de Política Lingüística i gestionada territorialment pel Consorci per a la Normalització Lingüística.

Vols compartir aquesta notícia?