La Fundació Casal Cultural de Mollet del Vallès se suma a la xarxa d'entitats adherides al Voluntariat per la llengua

Voluntariat per la llengua

Sabíeu que les entitats poden col·laborar amb el programa Voluntariat per la llengua?

La Fundació Casal Cultural es va adherir al Voluntariat per la llengua l’any 2006, quan feia ben poc que havíem engegat el Voluntariat per la llengua a Mollet. És a la rambla de Balmes, 2. També és conegut com El Casal o el Casal Cultural.

Moltes entitats cíviques i culturals col·laboren amb el programa Voluntariat per la llengua i li donen suport mitjançant la difusió, l'aportació de persones voluntàries o aprenentes d'entre els seus associats, la constitució de parelles, l'obertura de les seves activitats a voluntaris i a aprenents o la col·laboració puntual per a l'organització d'activitats conjuntament amb els centres de normalització lingüística del CPNL.

La Fundació Casal Cultural fomenta la difusió i l'ús de la llengua catalana. També és punt d'inscripció i de difusió del Voluntariat per la llengua, i anima les parelles lingüístiques i els alumnes dels cursos de català a participar en les seves activitats. Des de l'any 2010 ha convidat alumnes, aprenents i voluntaris lingüístics a fer una catifa de Corpus, una experiència molt gratificant i una activitat, que, llevat dels anys de la pandèmia, s'ha fet any rere any. A més a més, participants de l'entitat són voluntaris o aprenents lingüístics del Voluntariat per la llengua de Mollet del Vallès.

Us animem a sumar-vos en el programa, a conèixer la Fundació Casal Cultural i a participar en les activitats que organitzen.

Si vols col·laborar amb el Voluntariat per la llengua, afegeix-t'hi!

Vols compartir aquesta notícia?