Markus Krykorka, de les Franqueses, ens presenta el joc de taula Tantrix, ara també en una versió amb les instruccions en català.

Oci i consum

Aquest joc el podeu trobar a la botiga Kinuma de les Franqueses

Markus  Krykorka, alemany, treballa a l'empresa Tantrix Iberica com a distribuïdor i està vinculat a la botiga de jocs en línia Kinuma, situada al polígon pla de Llerona de les Franqueses. En Markus ens presenta el joc de taula Tantrix que enguany, com a novetat, ha tret la versió puzle pack, que incorpora les instruccions en català i ja consta en el catàleg de jocs en català.

Aquest joc es pot trobar a la botiga de jocs en línia Kinuma (c. d'Holanda, 10 - pol. Pla de Llerona), especialitzada en jocs educatius, que des de fa un parell d'anys està adherida a la campanya I tu, jugues en català?, on es poden trobar pràcticament tots els jocs de taula que hi ha en català.

Tantrix és un joc abstracte que desenvolupa l'estratègia i la concepció de l'espai i consisteix a unir peces en forma d'hexàgon de manera lliure seguint el dibuix que hi ha representat al seu damunt.

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?