Reactivem el Voluntariat per la llengua a Montornès del Vallès! Comencem a presentar noves parelles lingüístiques!

Voluntariat per la llengua

En Joan i en Juan, primera nova parella lingüística presencial del curs 2021- 2022

Tot i que la modalitat del Voluntariat per la llengua preferent continua sent el Voluntariat virtual, les circumstàncies actuals ja permeten crear parelles lingüístiques presencials. Des dels serveis de català i les oficines, però, recomanem als participants que tinguin en compte totes les mesures de prevenció.

Estem contents de tornar a tenir parelles presencials, ja que hi ha voluntaris i aprenents no gaire avesats a les noves tecnologies que han preferit esperar prudentment que tornés una mica de “normalitat” i poder fer trobades en el món real, fora de les pantalles.

Joan Viñalloga a l'esquerra de la imatge i Juan Gómez a la dreta.

El passat 14 d’octubre en Joan Viñallonga i en Juan Gómez es van conèixer a Montornès i en deixem constància amb aquesta foto al costat del tòtem de la campanya “Quan parles fas màgia”.

En Joan Viñallonga és un voluntari dels “experts”, ha fet de voluntari amb nombroses parelles de llocs diversos: del Marroc, del Perú, de Bolívia, d’Andalusia… En Juan Gómez va fer cursos de català durant un temps fins assolir el nivell B2. Ara vol reprendre la seva formació de català i per reforçar la part oral del seu aprenentatge, ha volgut apuntar-se al voluntariat.

De moment, mentre no faci fred, passejaran per Martorelles i per Montornès, gaudint de la conversa i també de la natura. Esperem que els vagi molt bé i que quan parlin facin molta màgia, la màgia de la comunicació i de l’amor a la llengua.

Reyes Barragan

Vols compartir aquesta notícia?