Ens acompanyeu a visitar l'exposició "Quan parles fas màgia" a la Biblioteca Can Mulà de Mollet?

Voluntariat per la llengua > Activitats

Exposició, concurs i... premis!

L'exposició "Quan parles fas màgia" forma part d'una campanya del Voluntariat per la llengua (VxL). A partir de la metàfora de la màgia es vol focalitzar l'atenció en un aspecte clau del programa: la capacitat per fer créixer el català a través de la conversa i transformar la vida de les persones que hi participen a partir de la llengua.

L'exposició es pot visitar de l'1 al 25 d'octubre a la Biblioteca Can Mulà.

Els visitants poden participar en un concurs de preguntes relacionat amb el contingut dels plafons mitjançant el qüestionari que es podrà trobar a la pàgina http://breu.cpnl.cat/expovxlmollet o en el codi QR que hi ha al cartell de difusió. El qüestionari s'activa avui 1 d'octubre.

I relacionat amb la màgia, també hi haurà tres lots de premis màgics, gentilesa dels establiments adherits a la campanya "I tu, jugues en català?": Abacus Mollet, Escuin Esports i Joguines, Llibreria Illa, LU2, Hipermercat Escalt Mollet i de l'Ajuntament de Mollet.

Us animem a visitar l'exposició, a participar en el concurs i a fer créixer el català a través de la màgia de la conversa.

Tastet fotogràfic de l’exposició

Vols compartir aquesta notícia?