Ja tenim les persones guanyadores del joc “Botigueja als comerços de Congost i mira què tinc!” de Granollers

Socioeconòmic > Empresa > Comerç , Socioeconòmic > Empresa > Plans Ofercat, Sensibilització > Campanyes, Sensibilització > Concursos

El 12 de novembre va tenir lloc el sorteig dels set premis del joc "Botigueja als comerços de Congost i mira què tinc!". Un concurs realitzat del 13 d'octubre al 5 de novembre a 32 comerços de Granollers amb la voluntat de fomentar el comerç de barri, l'ús del català i difondre algunes paraules específiques de cada tipus de botiga o empresa. El joc s'havia de dur a terme durant el mes de març, però es va haver de posposar per la pandèmia i adaptar-se a un format virtual per les condicions actuals de prevenció de la COVID-19.

Aquesta activitat ha estat organitzada conjuntament pel Servei Local de Català de Granollers, l'Associació de Comerciants Congost i l'Oficina de Comerç de Granollers Mercat. És la segona part del "Botigueja als comerços de Congost i mira qui parla!" realitzada el 2019, que va consistir en la gravació i publicació a les xarxes de més de trenta vídeos de botiguers de diferents procedències i llengües maternes presentant els seus productes en català.

Des de 2018 el Servei Local de Català de Granollers està desenvolupant un Pla Ofercat a la ciutat per a realitzar actuacions per a la promoció de l'ús de la llengua al comerç.

SLC de Granollers

Vols compartir aquesta notícia?