Sessions d'acollida als alumnes dels cursos orals de català Ep! Escolta i Parla de Granollers

Cursos de català, Acolliment

L'Oficina Municipal d'Acollida de l'Ajuntament de Granollers ofereix aquestes xerrades per fer arribar a les persones nouvingudes la informació que necessiten i, sobretot, per acostar l'Ajuntament a la ciutadania

Aquest mes de febrer, la tècnica de l’Oficina d’Acollida de l’Ajuntament de Granollers, Núria Pregona, ha fet un parell de xerrades a una vintena d'alumnes dels grups dels nous cursos de català Ep! Escolta i Parla per donar-los a conèixer els equipaments municipals i els serveis que l’Ajuntament posa a la seva disposició: tramitació de documents, padró, habitatge… També els va animar a participar en la diversitat d’actes culturals, socials i educatius que organitzen les diverses associacions o els diversos departaments de l’Ajuntament i, sobretot, els va encoratjar a tenir ganes d'aprendre i de conèixer l'entorn que els envolta.

L'Ep! Escolta i Parla és un nou curs de català oral que ofereix el Consorci per a la Normalitzaciío Lingüística (CPNL). S’adreça a persones adultes que no entenen ni parlen català, no alfabetitzades, amb poc bagatge acadèmic, o que coneixen només alfabets diferents del llatí. L'objectiu és que puguin resoldre les necessitats bàsiques de la vida quotidiana en català.

Vols compartir aquesta notícia?