25 anys fent bategar el català

CNL del Vallès Oriental

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Divendres, 21 de desembre de 2018

Arrenca el pla pilot de 'elteunegoci.cat' a Cardedeu amb 8 establiments amb web .cat propi

La Fundació puntCAT, en col·laboració amb la Direcció General de Comerç i la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya, du a terme el projecte de digitalització per a petits negocis, elteunegoci.cat, als municipis que ho desitgin.

Arrenca el pla pilot de 'elteunegoci.cat' a Cardedeu amb 8 establiments amb web .cat propi

El teu negoci també digital i en català...

El passat 8 de novembre es va iniciar el pla pilot de El teu negoci.cat a Cardedeu, en un acte organitzat per la Xarxa de Comerç de Cardedeu i la Fundació puntCAT, amb el suport de la Regidoria de Desenvolupament Local de l'Ajuntament de Cardedeu i amb la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística, mitjançant l'Oficina de Català.

El pla pilot va tenir molt bona rebuda entre els negocis de Cardedeu, un total de 8 negocis van aprofitar la sessió per posar en marxa el seu web i van rebre formació per actualitzar-ne els continguts quan ho necessitin.

Elteunegoci.cat és un programa de digitalització adreçat a petits negocis que vulguin donar visibilitat de la seva activitat a la xarxa. En una sola sessió, els assistents podran obtenir un lloc web atractiu, intuïtiu, personalitzat i amb contingut editable: conté informació bàsica de l'establiment, imatges, geolocalització via Google Maps, estadístiques de Google Analytics, enllaços a xarxes socials, entre d'altres, i és visible des de qualsevol dispositiu.


Oficina de Català de Cardedeu
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes