25 anys fent bategar el català

CNL del Vallès Oriental

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dimecres, 31 d'octubre de 2018

S'estrena la nova edició del Voluntariat a la Garriga amb en David Vila

Malgrat la pluja i acostar-se l'hora de celebrar la castanyada, alguns dels aprenents i voluntaris per la llengua es van acostar a l'Escola Municipal d'Ensenyament per inaugurar la nova edició del Voluntariat.

S'estrena la nova edició del Voluntariat a la Garriga amb en David Vila

La Garriga inaugura la 29a edició del Voluntariat per la llengua en un dia plujós i a punt d'estrena de la castanyada; malgrat tot, aprenents i voluntaris lingüístics van assistir a l'acte per conèixer l'escriptor David Vila, un sabadellenc que dinamitza la llengua a través dels contes per a adults.

Més d'una vintena de parelles s'han format en aquesta nova edició, tenint en compte que la meitat eren parelles consolidades d'altres edicions i la resta han sorgit a partir dels cursos i de gent del poble interessada a participar en el programa del Voluntariat.

En David Vila crea contes a partir de situacions quotidianes a les quals afegeix un element absurd, i a partir d'aquí ja té dissenyat el conte per fer reflexionar el lector ja que el seu objectiu és que ens qüestionem les coses. Afirma que no hi ha un pensament únic, sinó infinites interpretacions de la realitat, de la vida que vivim.


Oficina de Català de la Garriga

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes