25 anys fent bategar el català

CNL del Vallès Oriental

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dilluns, 8 d'octubre de 2018

Inici dels clubs de lectura al curs de l'Elemental de Montmeló

L'Oficina de Català ofereix dos clubs de lectura per als alumnes de l'Elemental a través de la biblioteca La Grua de Montmeló.

Inici dels clubs de lectura al curs de l'Elemental de Montmeló

L'Oficina de Català i la Biblioteca treballen cada any plegades a fi d'organitzar activitats que puguin interessar els seus usuaris.

Enguany a Montmeló hi ha un curs d'Elemental 1 que farà la lectura de dos llibres d'estils ben diferents, però que els situa segles enrere en ambdós casos. Han de llegir una de les propostes de lectura com a mínim, tot i que se'ls ha animat per fer els dos llibres ja que se'ls ha proposat entrar en un concurs de Booktube organitzat a través de l'Associació de Lectura Fàcil.

Per una banda hi ha Tant de gust... senyor Llull, amb l'obejctiu de conèixer el primer escriptor en català que va treballar i defensar la nostra llengua. La lectura inclou El llibre de les bèsties adaptada a la lectura fàcil.

Una segona opció que tenen és la novel·la romàntica i d'aventures medieval Tristany i Isolda, un llibre d'autor desconegut que acosta al lector a l'època de dames i cavallers.

Al desembre es farà una posada en comú amb tot el grup per valorar les lectures.


Oficina de Català de Montmeló

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes