25 anys fent bategar el català

CNL del Vallès Oriental

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dijous, 19 de juliol de 2018

Modes Inma i La sabata contenta també s'adhereixen al Voluntariat a Montornès del Vallès

Aquest dos comerços de Montornès són dos nous establiments amics del Voluntariat on els nostres aprenents,  i també els alumnes dels cursos de català, podran acostar-s'hi per practicar el català.

Modes Inma i La sabata contenta també s'adhereixen al Voluntariat a Montornès del Vallès

Modes Inma es troba al c. Blas Infante, 8 i La sabata contenta és a la rambla de Sant Sadurní, 2

Si els aprenents visiten Modes Inma poden practicar paraules del món de la confecció com franel·la, pitxi, angora, blonda, xal, folre... i anant a La sabata contenta potser es topen amb paraules com taló, cuir, sola, xarol, avarca, betum... Les paraules ens envolten, només cal que les escoltem i ens les fem nostres. 

Els establiments que s'adhereixen al Voluntariat es comprometen a facilitar, sempre que sigui possible, que els clients que estan aprenent català podran practicar-lo, encara que el parlin amb dificultat. Per tal que els participants en el Voluntariat reconeguin a quins comerços  poden entrar i practicar el català, els establiments col·laboradors  tenen un adhesiu a l'entrada que els identifica, i des de fa un any tots els establiments adherits reben també un diploma nominal que els acredita com  'Establiment adherit al programa Voluntariat per la llengua'. 


Reyes Barragán. Oficina de Català de Montornès

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes