25 anys fent bategar el català

CNL del Vallès Oriental

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dijous, 19 de juliol de 2018

El centre de bellesa Eurítmia de Montornès renova el seu compromís amb el Voluntariat per la llengua

El centre Eurítmia fa temps que és amic del Voluntariat per la llengua, enguany ha renovat el seu compromís signant l'adhesió al programa.

El centre de bellesa Eurítmia de Montornès renova el seu compromís amb el Voluntariat per la llengua

El centre Eurítmia és a l'av. 11 de setembre, 14 de Montornès

Els alumnes dels cursos de català per a adults i els aprenents i aprenentes de les parelles lingüístiques podem practicar vocabulari referent a la bellesa i al cos amb la Carmen Maestro d'Eurítmia. Quan hi aneu, heu de parar atenció a les notes que deixa a la porta, de vegades si està fent un massatge, una depilació, una manicura...  i no ens podrà obrir. I si  us voleu posar guapes i guapos per a aquest mes d'agost, agafeu hora concertada, que la Carmen se'n va de vacances el 13 d'agost!

Els establiments que s'adhereixen al Voluntariat es comprometen a facilitar, sempre que sigui possible, que els clients que estan aprenent català podran practicar-lo, encara que el parlin amb dificultat. Per tal que els participants en el Voluntariat reconeguin a quins comerços  poden entrar i practicar el català, els establiments col·laboradors  tenen un adhesiu a l'entrada que els identifica i des de fa un any tots els establiments adherits reben també un diploma nominal que els acredita com  'Establiment adherit al programa Voluntariat per la llengua'. Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes