25 anys fent bategar el català

CNL del Vallès Oriental

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dijous, 12 de juliol de 2018

Taller d’enigmes amb Jordi Esteban a la Biblioteca Les Aigües, de Cardedeu, per cloure el joc de l’Endevina-la!

Per cloure el concurs de l'Endevina-la!, el dijous 24 de maig, a les 6 de la tarda, es va fer una festa de tancament amb un taller d'enigmes, el sorteig i l'entrega de premis, que va comptar amb la presència de Jordi Esteban, autor dels jeroglífics.

Taller d’enigmes amb Jordi Esteban a la Biblioteca Les Aigües, de Cardedeu, per cloure el joc de l’Endevina-la!

Gràcies a l'èxit de l'any passat, la Biblioteca Les Aigües del barri del Poble Sec ha tornat a organitzar, amb el suport de l'Oficina de Català de Cardedeu (CPNL), el joc de l'Endevina-la! Enguany hi ha hagut 7 jeroglífics en joc, un cada quinze dies, que s'han penjat al Facebook, a l'escola i a la Biblioteca Les Aigües.

El concurs va començar el 13 de febrer i va acabar el 18 de maig. El dijous 24 de maig es van anunciar les 6 persones finalistes que havien encertat tots els jeroglífics, un total de 7. Es va fer el sorteig de premis, 3 vals valorats en trenta euros per gastar a les llibreries i papereries de Cardedeu, i l'entrega d'obsequis a tots els participants.

Al llarg d'aquests tres mesos han participat al concurs 48 persones, de les quals 13 han encertat un mínim de 5 jeroglífics, 6 els han encertat tots 7 i, tal com constava en les bases, hi ha hagut 3 guanyadores triades per sorteig d'entre les 6 finalistes.

A la festa de tancament hi va participar Jordi Esteban, autor dels jeroglífics, que va fer gaudir la mainada i les mares presents amb un taller de creació de nous enigmes, on també va parlar sobre l'origen dels nostres noms propis. Ell mateix va ser la mà innocent que va escollir les guanyadores del concurs.


Oficina de Català de Cardedeu
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes