25 anys fent bategar el català

CNL del Vallès Oriental

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dimecres, 11 de juliol de 2018

L’Esportiu de Llinars, nou punt d’inscripció del Voluntariat per la llengua

El Voluntariat per la llengua amplia així el nombre de punts d'informació i d'inscripció per donar a conèixer el programa arreu de Catalunya

L’Esportiu de Llinars, nou punt d’inscripció del Voluntariat per la llengua

L'Esportiu de Llinars, del grup Claror, se suma a les entitats col·laboradores del Voluntariat per la llengua gràcies al projecte 'Claror en català', fomentant de l'ús del català amb el Voluntariat per la llengua.

El Complex Esportiu de Llinars té com a principal objectiu la potenciació, promoció i ensenyament de l'esport en les seves diferents formes.  Aquest complex ofereix sales de fitness, pistes de tennis i pàdel, piscina, spa, solàrium, bar, cafeteria i espai de benestar i salut. Ara, a més, amplia la seva oferta amb el projecte 'Claror en català', fomentant l'ús del català entre associats i treballadors.

Les persones que vulguin formar part del VxL, com a aprenentes o com a voluntàries, hi trobaran tota la informació i podran omplir les fitxes d'inscripció que hi ha a la recepció del complex esportiu.

Voluntariat per la llengua es basa en la creació de parelles lingüístiques formades per un voluntari, que parla català fluidament, i un aprenent, que en té coneixements bàsics i vol adquirir fluïdesa, que es troben una hora a la setmana per conversar en català a l'hora i el lloc que convenen. Alhora, ofereix als participants la possibilitat de conèixer tant el territori com la cultura o la societat del país on viuen.


Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes