25 anys fent bategar el català

CNL del Vallès Oriental

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dilluns, 14 de maig de 2018

Els alumnes de català de la Garriga finalitzen els clubs de lectura

L'Oficina de Català havia organitzat uns clubs de lectura amb la biblioteca de la Garriga per tal que els alumnes de català poguessin fer una lectura d'algun llibre per treballar-lo a l'aula.

Els alumnes de català de la Garriga finalitzen els clubs de lectura

La biblioteca Núria Albó cada any proporciona el préstec de llibres per als alumnes de català per tal d'organitzar els clubs de lectura dins de l'aula amb la seva professora.

En aquest quadrimestre, els alumnes del Bàsic 2 s'han llegit Accents, un llibre de text senzill sobre l'arribada dels joves a un país nou com Catalunya. El grup de Bàsic 3 ha llegit un llibre de misteri, l'Escarabat d'or; també els de l'Elemental 2 han pogut treballar el misteri i la investigació a través de El gos de Baskerville. Aquestes lectures eren adaptades al nivell de cada curs.

Els alumnes del Suficiència 3 han llegit una novel·la més complexa de Flavia Company, Que ningú no et salvi la vida. I finalment, hi havia un grup que s'havia quedat sense la continuïtat del curs, els que acabaren l'intermedi 3 en el darrer quadrimestre, però també se'ls ha ofert la possibilitat del club de lectura a través de la novel·la La filla del Ganges.

Com sempre, ha estat una activitat molt interessant i pràctica per a l'alumnat que ha facilitat la comprensió lectora i la l'expressió oral.


Oficina de Català de la Garriga
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes