25 anys fent bategar el català

CNL del Vallès Oriental

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dilluns, 9 d'abril de 2018

Vuit establiments més del barri de l'Estalvi, adherits a la Xarxa de Comerç de Cardedeu, amb el Voluntariat per la llengua

Restaurant l'Antic Casino (av. del Rei En Jaume, 315), L'Escala Blanca (c. de Mare de Déu del Pilar, 104), Godoy Cardedeu (av. d'Eduard Corbella, 146) De Tela (av. d'Eduard Corbella, 168), Cambridge School (c. d'Alfou, 10), Sistres (pl. de Joan Alzina, 13), Viatges Carrefour (c. de Ramon Llull, 14) i Dual Moda (c. de Balmes, 58), es comprometen a parlar en català amb els clients que l'estan aprenent català encara que tinguin dificultats per fer-ho. 

Vuit establiments més del barri de l'Estalvi, adherits a la Xarxa de Comerç de Cardedeu, amb el Voluntariat per la llengua

Els participants al Voluntariat per la llengua reconeixen els comerços adherits al VxL, on poden entrar i practicar la llengua catalana, perquè tenen un adhesiu a l'entrada que els identifica. A més, tots els establiments adherits, a part de l'adhesiu i tríptics d'informació, han rebut un diploma nominal que diu: 'Establiment adherit al programa Voluntariat per la llengua'.

'Establiments col·laboradors' s'emmarca en el projecte Voluntariat per la llengua, una iniciativa per practicar el català a través de la conversa. Es basa en la creació de parelles lingüístiques formades per un voluntari, que parla català fluidament, i un aprenent, que en té coneixements bàsics i vol adquirir fluïdesa. A tot Catalunya hi ha més de 3.000 establiments col·laboradors.


Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes