25 anys fent bategar el català

CNL del Vallès Oriental

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dimecres, 7 de març de 2018

Taller de Parla.cat per a usuaris de Serveis Socials de la Garriga

L'àrea de Serveis Socials de la Garriga demana una alternativa per estudiar català per als seus usuaris nouvinguts.

Taller de Parla.cat per a usuaris de Serveis Socials de la Garriga

Un gran nombre d'usuaris de Serveis Socials són persones que necessiten regularitzar la seva estada al país, amb la qual cosa se'ls demana tenir uns estudis de català i castellà.

De vegades la gent s'apunta als cursos de català per obtenir una formació i un certificat que acrediti els seus estudis, però no sempre hi ha el curs disponible, els horaris no interessen o potser el període d'inscripció no ha començat; davant d'aquesta situació s'ha optat per mostrar la plataforma virtual del PARLA.CAT a aquelles persones interessades a estudiar català que no poden assistir als cursos presencials en aquests moments.

La tècnica de Serveis Socials ha facilitat les dades per convidar els usuaris a visitar l'Oficina de Català i així se'ls ha ensenyat com accedir a l'espai virtual, quin sistema han de seguir, com han de reconèixer el seu nivell de llengua ...per tal de donar una resposta a un perfil de gent que fins ara no se'ls donaven opció a estudiar català.

Ha estat una activitat prou interessant, amb la qual cosa s'ha decidit de proposar una altra sessió d'aquí a un parell de mesos per poder acollir nous usuaris interessats a conèixer la nostra llengua.


Oficina de Català de la Garriga
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes