25 anys fent bategar el català

CNL del Vallès Oriental

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dimecres, 7 de març de 2018

Presentació del VxL als participants dels tallers Aprenem a Cardedeu

Els tallers Aprenem -d'intercanvi lingüístic- funcionen a Cardedeu des del 2010 i es basen en l'esperit col·laboratiu. Són gratuïts i recíprocs: tothom pot ensenyar i aprendre al mateix temps, per tal que sigui un autèntic intercanvi lingüístic.

Presentació del VxL als participants dels tallers Aprenem a Cardedeu

Banc del Temps de Cardedeu promou aquests tallers

Arran de la signatura del conveni de col·laboració entre el Consorci per a la Normalització Lingüística i l'entitat Banc del Temps de Cardedeu per promoure el Voluntariat per la llengua (VxL), va sorgir la proposta de presentar el VxL als participants del tallers Aprenem de Cardedeu.

La presentació va tenir lloc aquest dimarts, 6 de març, a less 18.50 h, entremig de les dues sessions de tallers que s'organitzen entre les 6 i les 8 del vespre, a la Biblioteca. Hi van participar Anna Codina, coordinadora del VxL a la comarca, i Assumpta Relats, responsable de l'Oficina de Català de Cardedeu.

Les dues tècniques van explicar que és el VxL, les dues modalitats, com s'hi pot participar... i al final van projectar dos vídeos curts amb imatges de parelles lingüístiques, d'establiments col·laboradors, d'activitats que s'han organitzat per dinamitzar el VxL: sortides, conferències, presentacions d'entitats, visita a Televisió Cardedeu... 

Al final, alguns dels participants van manifestar que no havien sentitat a parlar d'aquesta iniciativa, i s'hi van mostrar interessats.


Oficina de Català de Cardedeu
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes