25 anys fent bategar el català

CNL del Vallès Oriental

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dilluns, 18 de desembre de 2017

Bona acollida als tallers de tions i jocs en català a la Fira de Nadal de Cardedeu

Aquest dissabte, en el marc de la 23a Fira de Nadal i del Torró Artesà de Cardedeu, l'Oficina de Català i Òmnium Cultural van organitzar els tallers de tions i jocs en català a la plaça de Sant Joan.

Bona acollida als tallers de tions i jocs en català a la Fira de Nadal de Cardedeu

L'Oficina de Català i Òmnium valoren positivament l'experiència

Com ja fa un parell d'anys, una bona colla d'infants, acompanyats dels seus pares, es van acostar aquest dissabte al matí, a la plaça de Sant Joan, per fer el seu tió i poder-se'l endur a casa seva. Amb el tronc, les potes i el nas, els infants havien de pintar la cara del tió, i posar-li la barretina i la manta. La tradició nadalenca de 'fer cagar el tió' és una de les més arreades i té un gran èxit entre la mainada.

Aprofitant el reclam dels tions nadalencs, els infants van tenir també l'oportunitat de conèixer jocs en català i jugar-hi una estona a la plaça, gràcies a la col·laboració de dues dinamitzadores de la cooperativa Artijoc.

El taller de jocs en català, organitzat per l'Oficina de Català de Cardedeu amb la col·laboració de l'Associació de Veïns del Centre de la Vila, forma part de la campanya I tu, jugues en català?, que impulsa el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), amb l'objectiu de donar a conèixer l'oferta de jocs i joguines en català i fomentar-ne l'ús i el consum entre els ciutadans.

Al llarg de les dues hores que va durar l'activitat, es va informar als pares del web Jocs en català del CPNL i de la nova app per a dispositius mòbils, que permet cercar jocs i joguines en català per paraula clau, per categoria i per edat recomanada.

A Cardedeu, les botigues adherides a la campanya I tu, jugues en català? són: Badallibres, Compàs, Espai 31, El gat Corneli, Les Novetats, Uededrac i Artijoc. 


Oficina de Català de Cardedeu
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes