25 anys fent bategar el català

CNL del Vallès Oriental

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Divendres, 1 de desembre de 2017

El bar restaurant Ambigú de Montornès del Vallès, una nova adhesió per al Voluntariat per la llengua

Durant aquest curs 2017-2018 s'està duent a terme la campanya de renovació dels establiments col·laboradors del Voluntariat per la llengua als comerços de Montornès. Aquests establiments faciliten que els aprenents que hi vagin per fer alguna compra, prendre-hi alguna cosa o fer-hi alguna gestió puguin adreçar-se en català a la persona que els atengui.  

El bar restaurant Ambigú de Montornès del Vallès, una nova adhesió per al Voluntariat per la llengua

El senyor Muñoz atenent a la barra

Aquest establiment es troba al cor de Montornès, al carrer Major 64

El Bar Ambigú, de la Unió de Botiguers és un dels establiment adherit al Voluntariat per la llengua que ha renovat el seu compromís amb el programa! Aquest establiment es troba al carrer major, 64. Allà us atendrà en Francisco Muñoz amb molta simpatia i maneres de fer d'aquelles de tota la vida. A l'ambigú podeu prendre còctels i també, si voleu, alguna cosa més clàssic com una cervesa i una bona tapa de pernil!

'Establiments col·laboradors' s'emmarca en el programa del  Voluntariat per la llengua, una iniciativa per practicar el català a través de la conversa. Es basa en la creació de parelles lingüístiques formades per un voluntari, que parla català fluidament, i un aprenent, que en té coneixements bàsics i vol adquirir fluïdesa. A tot Catalunya hi ha més de 3.000 establiments col·laboradors. Els establiments col·laboradors en la campanya tenen un tenen adhesiu a l'entrada que els identifica. Actualment tambe se'ls lliura un diploma acreditatiu.


Reyes Barragán. Oficina de Català de Montornès

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes