25 anys fent bategar el català

CNL del Vallès Oriental

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dijous, 30 de novembre de 2017

VI Caminada d’Hivern dels alumnes dels Cursos de Català per a Adults i participants del programa del Voluntariat per la llengua de Caldes de Montbui

Alumnes, voluntaris i aprenents ressegueixen el Camí orbital

VI Caminada d’Hivern dels alumnes dels Cursos de Català per a Adults i participants del programa del Voluntariat per la llengua de Caldes de Montbui

El dissabte 25 de novembre, a les 9 del matí, alumnes dels cursos de català i parelles lingüístiques, acompanyats per la regidora d'Educació, Roser Guiteras, van fer la caminada d’hivern que organitza, des de fa sis anys, l’Oficina de Català.

Aprofitant la inauguració el mes de juny del Camí orbital de Caldes, aquest any van fer aquest recorregut de 5 quilòmetres que encercla el municipi. Aquest camí combina trams urbans i trams naturals i permet descobrir els principals valors paisatgístics de la vila, així com alguns punts d'interès històric i turístic.

                                                            

Durant el trajecte els alumnes tenien marcats uns punt d’aturada per contestar una pregunta que feia referència al lloc per on passaven.

La caminada va acabar amb un bon esmorzar al parc de Can Rius.

L’Oficina de Català de Caldes de Montbui organitza cada any abans de les festes de Nadal la caminada d’hivern que permet a l’alumnat i participants del Voluntariat per la llengua conèixer l’entorn de la vila.

                                                                          


Oficina de Català de Caldes de Montbui
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes