25 anys fent bategar el català

CNL del Vallès Oriental

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dimecres, 20 de desembre de 2017

El Club Muntanyenc Mollet amb el Voluntariat per la llengua

L'entitat renova l'acord d'adhesió per a dos anys més.

El Club Muntanyenc Mollet amb el Voluntariat per la llengua

Des de bon començament, l'entitat Club Muntanyenc Mollet s'ha compromès amb el Voluntariat per la llengua: fent costat a la difusió de la llengua catalana i fomentant-ne l'ús, animant les parelles lingüístiques a participar en les seves activitats i, també, programant una marxa o passejada anual amb les parelles lingüístiques (des de 2008). A més a més, participants de l'entitat són voluntaris lingüístics del Voluntariat per la llengua de Mollet del Vallès i també hem tingut aprenents que han estat contentíssims de fer-se socis de l'entitat i acompanyar-los durant l'any en les seves marxes.

Moltes entitats cíviques i culturals col·laboren amb el programa Voluntariat per la llengua i li donen suport mitjançant la difusió, l'aportació de persones voluntàries o aprenentes d'entre els seus associats, la constitució de parelles, l'obertura de les seves activitats a voluntaris i a aprenents o la col·laboració puntual per a l'organització d'activitats conjuntament amb els centres de normalització lingüística del CPNL. Si vols col·laborar amb el  Voluntariat per la llengua, afegeix-t'hi!

A Mollet hi ha més de 100 entitats adherides al programa. Pots consultar-les en aquest enllaç

Us animem a conèixer el Club Muntanyenc Mollet. Trobareu la circular de desembre en aquest enllaç i ben aviat hi tindreu la de gener de l'any vinent.Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes