25 anys fent bategar el català

CNL del Vallès Oriental

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dijous, 30 de novembre de 2017

El Pessebre Vivent Sant Fost de Campsentelles amb el Voluntariat per la llengua

El Pessebre Vivent Sant Fost de Campsentelles renova l'adhesió amb el Voluntariat per la llengua dos anys més.

El Pessebre Vivent Sant Fost de Campsentelles amb el Voluntariat per la llengua

Des de bon començament, l'entitat Pessebre Vivent de Sant Fost s'ha compromès amb el Voluntariat per la llengua: fent costat a la difusió de la llengua catalana i fomentant-ne l'ús, animant les parelles lingüístiques a participar en el pessebre i, també, a participar de les múltiples representacions que es fan des del desembre fins a Reis (presentant el carnet de Voluntariat per la llengua tindreu un descompte en l'entrada). A més a més, participants de l'entitat són voluntaris lingüístics del Voluntariat per la llengua de Mollet del Vallès, ja que la proximitat de les poblacions facilita aquest intercanvi tan enriquidor.

Moltes entitats cíviques i culturals col·laboren amb el programa Voluntariat per la llengua i li donen suport mitjançant la difusió, l'aportació de persones voluntàries o aprenentes d'entre els seus associats, la constitució de parelles, l'obertura de les seves activitats a voluntaris i a aprenents o la col·laboració puntual per a l'organització d'activitats conjuntament amb els centres de normalització lingüística del CPNL. Si vols col·laborar amb el  Voluntariat per la llengua, afegeix-t'hi!

A Mollet i rodalia, hi ha més de 100 entitats adherides al programa. Pots consultar-les en aquest enllaç

Us animem a visitar el 51è Pessebre Vivent de Sant Fost, el pessebre vivent dels efectes especials de Catalunya.Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes