25 anys fent bategar el català

CNL del Vallès Oriental

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dilluns, 27 de novembre de 2017

Inici del Voluntariat per la llengua a Parets amb una visita guiada a la Torre de Cellers

La Torre de Cellers és una casa fortificada d'estructura medieval, habitada des de l'època iberoromana, declarada Bé cultural d'interès nacional en la categoria de monument històric i reconeguda, l'any 1999, com el castell més ben conservat de Catalunya per la Fundació Castells Culturals de Catalunya.

Inici del Voluntariat per la llengua a Parets amb una visita guiada a la Torre de Cellers

Amb motiu de l'inici d'una nova edició del VxL, dimenge al matí, una quinzena de voluntaris i aprenents van tenir el privilegi de gaudir d'una visita guiada a la Torre de Cellers de Parets, organitzada per l'Ajuntament de la vila dins de les Jornades Europees de Patrimoni 2017. 

Després d'una sorprenent visita, que va transportar tots els assistents uns quants segles enrere, es va retre un homenatge a la seva propietària, la senyora Núria Trias, que es va cloure amb un magnífic concert de música clàssica amb Ala Voronkova al violí i Sergi Vicente a la guitarra.

Ningú diria que a tocar de l'AP-7 i al costat del trànsit i tràfec constant de la C-32, hi hagi aquest indret on sembla que s'hagi aturat el temps i que, amb una cura i un gust exquisits, s'hagi conservat aquesta edificació que sembla sortir d'un conte medieval.

El Voluntariat per la llengua (VxL) és un programa per practicar català a través de la conversa. Es basa en la creació de parelles lingüístiques formades per un voluntari, que parla català fluidament, i un aprenent, que en té coneixements bàsics i vol adquirir fluïdesa.


Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes