25 anys fent bategar el català

CNL del Vallès Oriental

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Divendres, 17 de novembre de 2017

28 establiments de Parets renoven l'adhesió al Voluntariat per la llengua el 2017

Els aprenents del VxL poden practicar català fora de l'aula gràcies als establiments adherits al Voluntariat per la Llengua

28 establiments de Parets renoven l'adhesió al Voluntariat per la llengua el 2017

Durant l'any 2017, s'ha iniciat la campanya de renovació dels establiments col·laboradors del VxL i 28 comerços de Parets del Vallès ja s'hi han adherit. Aquests establiments faciliten que els aprenents que vagin a comprar-hi o a fer-hi alguna gestió puguin fer-ho en català. Tenen un adhesiu a l'entrada que els identifica.

Els 28 establiments adherits són: Gelateria Jijo, Botiga Parets contra el Càncer, Sagryn Art, Estanc Gorina, La Guineu, Floristeria Tin-Ram, Impremta Farrés, Dietètica Mel i Llimona, Merceria Can Curdé, Restaurant El Racó de les Brases, Pastisseria Joan, Assegurances Paquita Urtusol, CEM María Grever, Moda Maria Vila, Cortines Ross, Confort Parera Electrodomèstics, Perfumeria i Moda Maria Salut, Xiquets, Tintoreria Destaca, Forn i Pastisseria Calvo, Roba de Llar Angelina, Runners 42.2, Estanc Roura, Joieria Pijoan, Farmàcia Isern, El Petit Rebost, Ferreteria Tancat i Barrat i L'Elefant (llibreria, papereria, regals i jocs).

'Establiments col·laboradors' s'emmarca en el projecte Voluntariat per la llengua, una iniciativa per practicar el català a través de la conversa. Es basa en la creació de parelles lingüístiques formades per un voluntari, que parla català fluidament, i un aprenent, que en té coneixements bàsics i vol adquirir fluïdesa. A tot Catalunya hi ha més de 3.000 establiments col·laboradors.


Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes