25 anys fent bategar el català

CNL del Vallès Oriental

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dijous, 3 de desembre de 2015

Acte de lliurament del VI Premi Font de Santa Caterina de Microcontes de Montornès

Literatura, música, dansa i teatre es van fusionar en la festa de lliurament dels guardons, celebrada el  dijous dia 26  a l'Espai Cultural Montbarri de Montornès 

Acte de lliurament del VI Premi Font de Santa Caterina de Microcontes de Montornès

La regidora de Cultura, M. Rosa Vinyallonga, amb les guanyadores Aroa Periche i Aida Chavarria

El premi, dotat amb 350 euros, ha estat per a Aroa Periche de Sta. Coloma de Gramenet, pel conte titulat "Fumar mata". L’accèssit, de 150 euros, ha estat per al conte "48 segons", d’Aida Chavarria, de les Terres de l’Ebre

El passat 26 de novembre va tenir lloc l'acte de lliurament del VI Premi Font de Santa Caterina de Microcontes de Montornès. Aquesta edició  ha aplegat  microrelats de temàtiques i procedències ben diverses. Tot i que la major part dels relats participants provenien de la zona del domini lingüístic de la llengua catalana, n'hi ha que han arribat d'altres països com Alemanya i França.

El premi, dotat amb 350 euros, ha estat per a Aroa Periche de Sta. Coloma de Gramenet, per un conte titulat Fumar Mata. L'accèssit, de 150 euros, ha estat per al conte 48 segons, d'Aida Chavarria, de les Terres de l'Ebre.

En l'acte de lliurament  es van donar la mà diferents expressions artístiques, ja que literatura, música, dansa i teatre es van fusionar per donar més vistositat al lliurament dels guardons. Es van llegir una dotzena de microcontes participants i també es va poder gaudir la l'actuació d'alumnes de l'Escola Municipal, Dansa i l'Aula de Teatre amb una coreografia inicial inspirada en els llibres i l'escenificació dels  relats guanyadors de l'edició de 2013.

Per acabar, la coral la Lira de Montornès, acompanyada per alumnes de l'Escola de Música, van cantar tres peces, una de les quals dedicada a Ovidi Montllor, en el vintè aniversari de la seva mort.

El Premi Font de Santa Caterina de Microcontes de Montornès del Vallès es tornarà a convocar l'any 2017.


Reyes Barragán. Oficina de Català de Montornès
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes