25 anys fent bategar el català

CNL del Vallès Oriental

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 1814 notícies disponibles
Dijous, 11 d'abril de 2019

Alumnes dels cursos de català per a adults de Mollet visiten l'exposició "Mollet, l’educació en blanc i negre (1905-1965)"

Alumnes dels cursos de català per a adults de Mollet visiten l'exposició Com era l'educació d'abans? Com eren les escoles d'abans? S'ensenyava en català? Els nens i les nenes aprenien a les mateixes aules? Això i molt més ens ho ha explicat Rosa Maria Securún, del Centre d'Estudis Molletans.
Dimecres, 10 d'abril de 2019

Foto Estudi Damian i Òptica la Llagosta i el Bar Màlaga i Donde el Pepe de la Llagosta, quatre establiments més que renoven l’acord de col•laboració amb el Voluntariat per la llengua

Foto Estudi Damian i Òptica la Llagosta i el Bar Màlaga i Donde el Pepe de la Llagosta, quatre establiments més que renoven l’acord de col•laboració amb el Voluntariat per la llengua Aquests comerços promouen el programa del Voluntariat per la llengua al municipi
Dimarts, 9 d'abril de 2019

Visita a l'empresa Criteri de Comunicació, SL de Cardedeu

Visita a l'empresa Criteri de Comunicació, SL de Cardedeu Una visita per presentar al personal de l'empresa els serveis del Consorci per a la Normalització Lingüística en l'àmbit de l'assessorament lingüístic i explicar-los el funcionament de l'Optimot.
Diumenge, 7 d'abril de 2019

Monòleg sobre Pompeu Fabra en uns jardins de la Garriga

Monòleg sobre Pompeu Fabra en uns jardins de la Garriga L'any 2018 fou l'any dedicat a Pompeu Fabra i la Garriga havia organitzat una sèrie d'activitats relacionades amb el lingüista. El monòleg sobre Fabra n'era una més que es va haver d'ajornar per motius climatològics.
Divendres, 5 d'abril de 2019

Noves incorporacions de comerços de l’Associació de Comerciants i Serveis de la Llagosta a la xarxa d'establiments col·laboradors del Voluntariat per la llengua

Noves incorporacions de comerços de l’Associació de Comerciants i Serveis de la Llagosta a la xarxa d'establiments col·laboradors del Voluntariat per la llengua L'ACIS va renovar la col·laboració amb el CPNL per promoure el Voluntariat per la llengua i el coneixement de la llengua catalana al municipi
Dijous, 4 d'abril de 2019

Els alumnes del Bàsic 3 de Montornès visiten l'exposició " A dues veus"

Els alumnes del Bàsic 3 de  Montornès visiten l'exposició Els alumnes han visitat l'exposició i han fet un exercici d'espressió escrita i d'expressió oral relacionat amb les fotografies que hi apareixen.
Dimecres, 3 d'abril de 2019

ELs comerciants de Montmeló es preparen per crear el seu web amb Fundació.cat

ELs comerciants de Montmeló es preparen per crear el seu web amb Fundació.cat La Fundació.cat és una entitat sense ànim de lucre que potencia la visibilitat dels petits comerciants a través de les xarxes.
Dimecres, 3 d'abril de 2019

Exposició del Malbarament alimentari a la Garriga

Exposició del Malbarament alimentari a la Garriga La delegació de Mans Unides del Vallès Oriental s'ha adherit al Voluntariat per la llengua.
Dilluns, 1 d'abril de 2019

Lliurament del premi de L'Estenedor de febrer: samarreta model Diacrítics i... Mollet del Vallès. Enhorabona!

Lliurament del premi de L'Estenedor de febrer: samarreta model Diacrítics i... Mollet del Vallès. Enhorabona! "Tothom pot tenir un dia crític, el català en té quinze!" La guanyadora del premi de l'endevinalla de L'Estenedor de febrer ha estat Alícia Bastida, treballadora de l'Ajuntament de Mollet i seguidora de L'Estenedor.
Dijous, 28 de març de 2019

Els alumnes del curs Bàsic 2 de català de Cardedeu visiten la Biblioteca Marc de Vilalba

Els alumnes del curs Bàsic 2 de català de Cardedeu visiten la Biblioteca Marc de Vilalba Els alumnes van poder conèixer tots els racons de la biblioteca, saber els serveis que s'hi ofereixen i les activitats que s'hi fan, i també com funciona el servei de préstec.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes