25 anys fent bategar el català

CNL del Vallès Oriental

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 1671 notícies disponibles
Divendres, 20 de juliol de 2018

La botiga de dietètica Sàlvia renova la seva adhesió al Voluntariat per la llengua a Montornès del Vallès

La botiga de dietètica Sàlvia renova la seva adhesió al Voluntariat per la llengua a Montornès del Vallès Sàlvia fa créixer la llista de comerços amics del Voluntariat a Montornès i, com moltes altres botigues que ja han confirmat la seva participació, serà un dels establiments on el proper curs els alumnes de Bàsic 3 podran fer les seves pràctiques lingüístiques.
Dijous, 19 de juliol de 2018

El centre de bellesa Eurítmia de Montornès renova el seu compromís amb el Voluntariat per la llengua

El centre de bellesa Eurítmia de Montornès renova el seu compromís amb el Voluntariat per la llengua El centre Eurítmia fa temps que és amic del Voluntariat per la llengua, enguany ha renovat el seu compromís signant l'adhesió al programa.
Dijous, 19 de juliol de 2018

Modes Inma i La sabata contenta també s'adhereixen al Voluntariat a Montornès del Vallès

Modes Inma i La sabata contenta també s'adhereixen al Voluntariat a Montornès del Vallès Aquest dos comerços de Montornès són dos nous establiments amics del Voluntariat on els nostres aprenents,  i també els alumnes dels cursos de català, podran acostar-s'hi per practicar el català.
Dimecres, 18 de juliol de 2018

L'Autoescola JAC de Montornès s'adhereix al Voluntariat per la llenguna

L'Autoescola JAC de Montornès s'adhereix al Voluntariat per la llenguna L'Autoescola JAC se suma als establiment adherits al Voluntariat durant aquest mes de juliol a Montornès
Dimecres, 18 de juliol de 2018

L'Agència Catalana de Notícies ha fet formació especialitzada tutoritzada des de Granollers

L'Agència Catalana de Notícies ha fet formació especialitzada tutoritzada des de Granollers Durant el primer semestre d'enguany, el Consorci per a la Normalització Lingüística, a través del CNL del Vallès Oriental, ha organitzat tres edicions del curs Novetats i canvis de la Gramàtica i l'Ortografia de l'Institut d'Estudis Catalans per als treballadors de l'Agència Catalana de Notícies (ACN). Aquesta formació s'ha fet en línia a través de l'espai Aula mestra de la plataforma Parla.cat.
Dimecres, 18 de juliol de 2018

Darrera col·laboració del curs 2017-2018 de l'Oficina de Català amb Ràdio Montornès

Darrera col·laboració del curs 2017-2018 de l'Oficina de Català amb Ràdio Montornès Avui hem visitat el programa Els matins de Ràdio Montornès per fer alguns recordatoris i recomanacions i per desitjar a tothom un molt bon estiu. 
Dimarts, 17 de juliol de 2018

Finalitza el Posa't en joc al supermercat Esclat de Montmeló

Finalitza el Posa't en joc al supermercat Esclat de Montmeló El supermercat Esclat de Montmeló és un establiment col·laborador del Voluntariat per la llengua des de fa anys i ha participant de diferents maneres amb l'Oficina de Català per mostrar la seva tasca vers el català.
Dilluns, 16 de juliol de 2018

Un cop de mà. Rumia i encarta-la! número 7, qüestionari lingüístic del CNL del Vallès Oriental

Un cop de mà. Rumia i encarta-la! número 7, qüestionari lingüístic del CNL del Vallès Oriental Vols posar a prova el teu domini de la llengua? Tens dos minuts?  
Divendres, 13 de juliol de 2018

A l'estiu, el Voluntariat és viu a la Garriga

A l'estiu, el Voluntariat és viu a la Garriga Durant els mesos d'estiu, moltes de les parelles lingüístiques fan un petit descans del seu Voluntariat per la llengua ja sigui perquè viatgen, tenen altres activitats o senzillament proven noves activitats.
Dijous, 12 de juliol de 2018

L'establiment Primera Linea s'adhereix al Voluntariat per la llengua, Mollet del Vallès

L'establiment Primera Linea s'adhereix al Voluntariat per la llengua, Mollet del Vallès S'amplia la xarxa de comerços adherits al Voluntariat per la llengua de Mollet del Vallès. Primera Linea, botiga de venda de roba d'home del carrer de Gaietà Vínzia, 68, nou establiment col·laborador del Voluntariat per la llengua de Mollet del Vallès

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes