25 anys fent bategar el català

CNL del Vallès Oriental

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 1741 notícies disponibles
Dimecres, 12 de desembre de 2018

Els grups de català fan la nadala al Museu de Montmeló

Els grups de català fan la nadala al Museu de Montmeló Els alumnes de català de l'Elemental 1 i del Grup de Conversa visiten el Museu per assistir al taller de nadales sobre la imatge del vitrall que hi ha l'església de Santa Maria de Montmeló.
Dimecres, 12 de desembre de 2018

Penúltima dona d'aigua Vestit de Paraules, premi de L'Estenedor, Mollet del Vallès

Penúltima dona d'aigua Vestit de Paraules, premi de L'Estenedor, Mollet del Vallès El guanyador, Josep Margarit i Benseny, de l'Assessoria Margarit de Mollet diu que li agrada molt la fraseologia i que per això va participar en el concurs de l'endevinalla. Aquesta vegada preguntàvem què vol dir cantar les quaranta a algú. El sorteig s'ha fet entre un fum de participants amb resposta correcta: 3a Renyar algú o retreure-li les malifetes.
Dissabte, 8 de desembre de 2018

El 2018, trenta-vuit establiments de Cardedeu s'han adherit al Voluntariat per la llengua (VxL)

El 2018, trenta-vuit establiments de Cardedeu s'han adherit al Voluntariat per la llengua (VxL) En aquests establiments (comerços, bars, restaurants, etc.), a més de parlar en català als clients, ajudaran als aprenents del VxL a practicar-lo. 
Dimarts, 4 de desembre de 2018

Els jocs en català a Sant Celoni

Els jocs en català a Sant Celoni 6x3 Premsa i papereria, Alguer Set, Can Bilbeny, Can Lluís, Cucut Joguines, Els 4 Gats i Tretze Vents promouen els jocs i les joguines en català i col·laboren en la campanya I tu, jugues en català?
Dilluns, 3 de desembre de 2018

Acció teatral a Cardedeu de sensibilització, reflexió i lluita contra la violència masclista

Acció teatral a Cardedeu de sensibilització, reflexió i lluita contra la violència masclista L'Oficina de Català de Cardedeu (CPNL) ha donat suport i ha fet difusió d'aquesta iniciativa, que ha comptat amb la participació d'una parella lingüística formada per la Lola i la Lucía.
Dilluns, 3 de desembre de 2018

Arriba desembre i com cada any arriba a Montornès el programa "I tu, jugues en català" que dona a conèixer els jocs i joguines en català

Arriba desembre i com cada any arriba a Montornès el programa A Montornès són tres els establiments que ofereixen alguns jocs i joguines en català en els seus catàlegs de Nadal i Reis. Per tal  de fer visible l'existència d'aquests jocs, aquests establiments també estan adherits al programa.
Dilluns, 3 de desembre de 2018

Els alumnes dels Cursos de Català de la Llagosta també diuen no a la violència masclista

Els alumnes dels Cursos de Català de la Llagosta també diuen no a la violència masclista Alumnes de català posen veu a les falques contra la violència masclista emeses durant el mes de novembre a Ràdio la Llagosta
Dilluns, 3 de desembre de 2018

Llibreria i Papereria Casas i Triki Jocs de la Llagosta donen suport a la campanya I tu, jugues en català?

Llibreria i Papereria Casas i Triki Jocs de la Llagosta donen suport a la campanya I tu, jugues en català? Els jocs i les joguines són els productes més regalats durant les festes de Nadal i Reis. És per això que com cada any l'Oficina de Català de la Llagosta difon el programa I tu, jugues en català? entre els comerços i les entitats de la població.
Divendres, 30 de novembre de 2018

Dotze botigues de Granollers ens conviden a jugar en català

Dotze botigues de Granollers ens conviden a jugar en català Dau jocs, Homoludicus, Joguines Somnis, Eurekakids, Imaginàrium, La Gralla, Abacus, PaperIdea, Isa-Mar Objectes de Regal, Pinmat, Soldat Plantat i Juguettos, promouen els jocs i joguines en català i col·laboren en la campanya I tu, jugues en català?
Dijous, 29 de novembre de 2018

Els alumnes de català del bàsic 2 de Parets del Vallès visiten la Biblioteca Can Rajoler

Els alumnes de català del bàsic 2 de Parets del Vallès visiten la Biblioteca Can Rajoler Les persones que no tenien el carnet d'usuari se'l van poder fer i es van poder endur llibres de préstec

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes