25 anys fent bategar el català

CNL del Vallès Oriental

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 1702 notícies disponibles
Dimarts, 23 d'octubre de 2018

Els alumnes de Bàsic 1 de Montornès descobreixen qui era Pompeu Fabra

Els alumnes de Bàsic 1 de Montornès descobreixen qui era Pompeu Fabra Els alumnes de Bàsic 1 de Montornès llegiran a l'aula duran el mes de novembre fragments de Tant de gust de conèixer-lo, Senyor Fabra, la biografia de Pompeu Fabra en lectura fàcil publicada per l'Abadia de Montserrat
Dilluns, 22 d'octubre de 2018

Rosa de Montserrat, nou establiment de Mollet del Vallès adherit al Voluntariat per la llengua

Rosa de Montserrat, nou establiment de Mollet del Vallès adherit al Voluntariat per la llengua Rosa de Montserrat és a l'avinguda de Jaume I, 34 i amplia la xarxa de comerços adherits al Voluntariat per la llengua.
Dilluns, 22 d'octubre de 2018

Nou grup de conversa en català “Parlem!” a Sant Feliu de Codines

Nou grup de conversa en català “Parlem!” a Sant Feliu de Codines La Biblioteca Joan Petit i Aguilar de Sant Feliu de Codines i el Voluntariat per la llengua posen en marxa un nou grup de conversa en català
Dilluns, 22 d'octubre de 2018

Uns quants comerços de Cardedeu reben informació del programa comerçlocal.cat

Uns quants comerços de Cardedeu reben informació del programa comerçlocal.cat La Xarxa de Comerç de Cardedeu va convocar els seus associats a una reunió informativa on la Fundació puntCAT va presentar el programa comerçlocal.cat, que compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya. La reunió va tenir lloc el dijous 18 d'octubre, a les dues del migdia, al CSETC - Centre de Suport Empresarial i Tecnològic de Cardedeu.
Divendres, 19 d'octubre de 2018

Primera conversa en català fora de l’aula dels alumnes del Bàsic 1 de la Llagosta

Primera conversa en català fora de l’aula dels alumnes del Bàsic 1 de la Llagosta Visitem la Biblioteca i preguntem en català!
Dijous, 18 d'octubre de 2018

Cardedeu celebra l'Any Pompeu Fabra

Cardedeu celebra l'Any Pompeu Fabra De ple en l'Any Fabra, l'Aula de Cultura i l'Oficina de Català (CPNL) han organitzat aquest dimarts 16 d'octubre la conferència "Vigència de l'obra i la figura de Pompeu Fabra", a càrrec del filòleg Jordi Mir, amb motiu de la commemoració del 150 anys del naixement del lingüista i gramàtic català més il·lustre i els 100 anys de la publicació de la Gramàtica catalana. Al vestíbul del teatre s'ha pogut veure l'exposició "Pompeu Fabra. Una llengua completa", creada per la DGPL.
Dijous, 18 d'octubre de 2018

Sax Sala de Sant Celoni, punt d'informació del Voluntariat per la llengua

Sax Sala de Sant Celoni, punt d'informació del Voluntariat per la llengua
Dilluns, 15 d'octubre de 2018

Un cop de mà. Rumia i encerta-la! número 9, qüestionari lingüístic del CNL del Vallès Oriental

Un cop de mà. Rumia i encerta-la! número 9, qüestionari lingüístic del CNL del Vallès Oriental Vols posar a prova el teu domini de la llengua? Tens dos minuts?  
Dilluns, 15 d'octubre de 2018

Alumnes dels cursos de català de Cardedeu visiten l’exposició sobre Pompeu Fabra

Alumnes dels cursos de català de Cardedeu visiten l’exposició sobre Pompeu Fabra L'any 2018 està dedicat a commemorar la figura i l'obra de Pompeu Fabra per celebrar els 150 anys del seu naixement i els 100 de la publicació de la Gramàtica catalana. 
Dilluns, 15 d'octubre de 2018

Espai Decora-Espai Sofàs, nou establiment adherit al Voluntariat per la llengua, Mollet del Vallès

Espai Decora-Espai Sofàs, nou establiment adherit al Voluntariat per la llengua, Mollet del Vallès Espai Decora-Espai Sofàs és a la rambla de Balmes, 1 i amplia la xarxa de comerços adherits al Voluntariat per la llengua.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes