25 anys fent bategar el català

CNL del Vallès Oriental

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 1773 notícies disponibles
Divendres, 15 de febrer de 2019

Pompeu Fabra a la revista Notes 34, del Centre d’Estudis Molletans, Mollet del Vallès

Pompeu Fabra a la revista Notes 34, del Centre d’Estudis Molletans, Mollet del Vallès Sabíeu que a la pàgina 249 de la revista Notes 34 hi ha un diploma del mestre Coll signat l'any 1933 per Pompeu Fabra com a director d'ensenyament de català?
Divendres, 15 de febrer de 2019

Trobada amb l'escriptor i dinamitzador lingüístic David Vila i Ros a Montornès del Vallès

Trobada amb l'escriptor i dinamitzador lingüístic David Vila i Ros a Montornès del Vallès Els alumnes de Suficiència 2 han llegit algun dels reculls de contes i microcontes de David Vila i Ros. Els alumnes de Bàsic 2 han fet lectura a l'aula d'alguns dels contes més senzills. 
Dijous, 14 de febrer de 2019

Un cop de mà. Rumia i encerta-la! número 13, qüestionari lingüístic del CNL del Vallès Oriental

Un cop de mà. Rumia i encerta-la! número 13, qüestionari lingüístic del CNL del Vallès Oriental Vols posar a prova el teu domini de la llengua? Tens dos minuts?  
Divendres, 8 de febrer de 2019

Set establiments del centre de Cardedeu se sumen al Voluntariat per la llengua

Set establiments del centre de Cardedeu se sumen al Voluntariat per la llengua Dels set establiments, tres han renovat l'adhesió com a establiment col·laborador del Voluntariat per la llengua: Cansaladeria Clos Codina, Peixateria Soldevila i Tintoreria Tintcrack, i quatre s'hi han incorporat ara: Anna Parera Floristes, FotoClic, Imma Floristeria i Granja Mil·lenari
Dimarts, 5 de febrer de 2019

Mans Unides del Vallès Oriental col·labora amb el Voluntariat per la llengua de Granollers

Mans Unides del Vallès Oriental col·labora amb el Voluntariat per la llengua de Granollers Mans Unides i el Centre de Normalització Lingüística del Vallès Oriental, a través el Servei Local de Català de Granollers, han renovat per a dos anys més el compromís amb el Voluntariat per la llengua i el promouran entre els seus associats, perquè hi col·laborin com a voluntaris o aprenents.
Dimarts, 5 de febrer de 2019

Presentació de l'Endevina-la! al Casal de la Gent Gran de Cardedeu

Presentació de l'Endevina-la! al Casal de la Gent Gran de Cardedeu Del 4 de febrer al 23 d'abril, els usuaris i usuàries del Casal de la Gent Gran de Cardedeu podran jugar a l'Endevina-la! 
Dilluns, 4 de febrer de 2019

Cay Ville de Mollet del Vallès se suma al centenar d'establiments de Mollet adherits al Voluntariat per la llengua

Cay Ville de Mollet del Vallès se suma al centenar d'establiments de Mollet adherits al Voluntariat per la llengua Cay Ville Mollet, establiment de moda, accessoris i complements, al carrer de Berenguer, 40 s'adhereix al Voluntariat per la llengua.
Divendres, 1 de febrer de 2019

'Dragon Ball Super: Broly' s'estrena en català a 60 sales

'Dragon Ball Super: Broly' s'estrena en català a 60 sales Podreu veure-la a l'Ocine de Granollers i al de Sant Celoni.
Divendres, 1 de febrer de 2019

Ja es pot visitar l'exposició "A dues veus. Retrats de converses en català" a la Biblioteca Can Mulà de Mollet del Vallès

Ja es pot visitar l'exposició Per inaugurar l'exposició ens ha acompanyat un trio lingüístic que es fa formar ara fa més de deu anys a Mollet del Vallès. La Francesca, voluntària de la Mari i la Huerti, aprenentes lingüístiques, diu que ara ja no són un trio lingüístic, sinó que ara són molt més, són amigues. 
Dijous, 31 de gener de 2019

Lliurament de l'última dona d'aigua numerada Vestit de Paraules, premi de L'Estenedor, Mollet del Vallès

Lliurament de l'última dona d'aigua numerada Vestit de Paraules, premi de L'Estenedor, Mollet del Vallès La guanyadora, Magda da Silva, diu que és una seguidora de L'Estenedor i una enamorada de la dona d'aigua Vestit de Paraules.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes