25 anys fent bategar el català

CNL del Vallès Oriental

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 1886 notícies disponibles
Dimarts, 23 de juliol de 2019

93 parelles lingüístiques a Granollers, 21 procedències

93 parelles lingüístiques a Granollers, 21 procedències Un agraïment a totes les persones, entitats i establiments que fan possible el Voluntariat per la llengua de Granollers
Dimarts, 23 de juliol de 2019

Coneguem Joan Brossa a l'exposició que s'ha muntat al Casal de la Gent Gran de Montmeló

Coneguem Joan Brossa a l'exposició que s'ha muntat al Casal de la Gent Gran de Montmeló Enguany celebrem el centenari del naixement del poeta català Joan Brossa. La seva poesia ver ser una eina diferent de comunicació perquè va traspassar gèneres i estils.
Dilluns, 22 de juliol de 2019

El Servei Local de Català de Granollers assessora lingüísticament una dotzena d'establiments que volen tenir el web en català

El Servei Local de Català de Granollers assessora lingüísticament una dotzena d'establiments que volen tenir el web en català Col·laboració amb Granollers Mercat i la Fundacio.Cat per fomentar l'ús del català als webs dels comerços
Dilluns, 15 de juliol de 2019

Un cop de mà. Rumia i encerta-la! número 18, qüestionari lingüístic del CNL del Vallès Oriental

Un cop de mà. Rumia i encerta-la! número 18, qüestionari lingüístic del CNL del Vallès Oriental Vols jugar una mica amb la llengua? Tens dos minuts?  
Dijous, 11 de juliol de 2019

Lliurament del premi de l'endevinalla de L'Estenedor 158, Mollet del Vallès

Lliurament del premi de l'endevinalla de L'Estenedor 158, Mollet del Vallès La guanyadora de l'endevinalla de L'Estenedor 158 ha estat Salva Bernat, seguidora de L'Estenedor des de Montmeló. La pregunta que fèiem era què vol dir estar algú fet una coca. La resposta correcta era la 1. Estar aixafat, desfet, per una causa física o moral. 
Dimecres, 10 de juliol de 2019

Lliurament dels premis de l'Enigmàtic a Sant Celoni

Lliurament dels premis de l'Enigmàtic a Sant Celoni
Dimarts, 9 de juliol de 2019

La Colla Gegantera de Mollet i el Servei de Català (CPNL) signen un conveni de col·laboració

La Colla Gegantera de Mollet i el Servei de Català (CPNL) signen un conveni de col·laboració El Consorci per a la Normalització Lingüística (SLC Mollet) i la Colla Gegantera de Mollet del Vallès han signat un conveni de col·laboració per promoure el Voluntariat per la llengua i fomentar la llengua catalana.
Divendres, 5 de juliol de 2019

A l'estiu, a la Llagosta, el català és ben viu!

A l'estiu, a la Llagosta, el català és ben viu! Parelles d'estiu, parelles que es retrobaran al setembre; parelles ben avingudes!
Divendres, 28 de juny de 2019

L'Esbart Dansaire de Montornès participa en la cloenda d'activitats del Casal de Cultura convidat per l'Oficina de Català

L'Esbart Dansaire de Montornès participa en la cloenda d'activitats del Casal de Cultura convidat per l'Oficina de Català L'Esbart Dansaire de Montornès va fer una petita col·laboració en la cloenda d'activitats del Casal de Cultura que va consistir a fer, amb la complicitat dels alumnes dels Balls en línia, l'entrada tradicional del Ball de Gitanes del Vallès. Aquesta participació va ser fruit del conveni de col·laboració de Voluntariat per la llengua existent entre l'Esbart i  l'Oficina de Català.
Divendres, 28 de juny de 2019

La resposta premiada de l'endevinalla de L'Estenedor ve de l'Argentina, Mollet del Vallès

La resposta premiada de l'endevinalla de L'Estenedor ve de l'Argentina, Mollet del Vallès La guanyadora de l'endevinalla de L'Estenedor 157 ha estat Mirna Gais, seguidora de L'Estenedor des de l'Argentina. Ha recollit el premi un familiar en nom d'ella. La pregunta que fèiem era què vol dir perdre el nord. La resposta correcta era la 3. Desorientar-se, esgarriar-se. 

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter