25 anys fent bategar el català

CNL del Vallès Oriental

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 1797 notícies disponibles
Dimarts, 19 de març de 2019

Sortida al Mercat amb alumnes del Bàsic 1 de Cardedeu

Sortida al Mercat amb alumnes del Bàsic 1 de Cardedeu Els alumnes del Bàsic 1 passegen per les parades de fruites i verdures del Mercat Setmanal de Cardedeu, que té lloc els dilluns al matí, i posen en pràctica el vocabvulari après a classe.
Divendres, 15 de març de 2019

Un cop de mà. Rumia i encerta-la! número 14, qüestionari lingüístic del CNL del Vallès Oriental

Un cop de mà. Rumia i encerta-la! número 14, qüestionari lingüístic del CNL del Vallès Oriental Vols posar a prova el teu domini de la llengua? Tens dos minuts?  
Divendres, 15 de març de 2019

Sessió de recursos en línia per escriure bé en català als alumnes d'informàtica del CFA de Cardedeu

Sessió de recursos en línia per escriure bé en català als alumnes d'informàtica del CFA de Cardedeu Aquesta sessió es va organitzar conjuntament amb el Centre de Formació d'Adults de Cardedeu.
Dijous, 14 de març de 2019

Endevinala! a Comerços al carrer i fora stocks de Sant Celoni

Endevinala! a Comerços al carrer i fora stocks de Sant Celoni
Dimecres, 13 de març de 2019

Care Santos parla a l’aula amb els alumnes dels Cursos de Català de Caldes de Montbui

Care Santos parla a l’aula amb els alumnes dels Cursos de Català de Caldes de Montbui L'escriptora explica com es documenta i com escriu.
Dimarts, 12 de març de 2019

El grup de conversa de Montmeló visita l'exposició de Ma Aurèlia Capmany

El grup de conversa de Montmeló visita l'exposició de Ma Aurèlia Capmany El grup de conversa Avis Savis s'acosten a la biblioteca La Grua per visitar l'exposició sobre Ma Aurèlia Capmany com a activitat per celebrar el Dia Internacional de les Dones.
Dimarts, 12 de març de 2019

La Unió de Comerciants i Industrials de Caldes de Montbui (UCIC) i el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) signen un conveni per al foment de l’ús de la llengua catalana

La Unió de Comerciants i Industrials de Caldes de Montbui (UCIC) i el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) signen un conveni per al foment de l’ús de la llengua catalana La UCIC renova la col·laboració amb el CPNL per promoure el Voluntariat per la llengua i el coneixement de la llengua catalana al municipi
Dilluns, 11 de març de 2019

Caminada a la Torrassa amb voluntaris, aprenents i alumnes de català de Llinars i Cardedeu

Caminada a la Torrassa amb voluntaris, aprenents i alumnes de català de Llinars i Cardedeu Una sortida de coneixement de l'entorn, organitzada per l'Oficina de Català de Cardedeu i els cursos de català de Llinars, amb parades a Sant Esteve del Coll, la Torrassa i Sant Sebastià de Puigpedrós, que va aplegar voluntaris, aprenents i alumnes de català dels dos municipis.
Dilluns, 11 de març de 2019

La Remençada visita l'aula de català del Bàsic 2 de Montornès

La Remençada visita l'aula de català del Bàsic 2 de Montornès Els alumnes de català van poder fer preguntes sobre l'organització del musical i potser algun s'anima a participar-hi.
Divendres, 8 de març de 2019

La terminologia: un punt de trobada amb la ciència. Els alumnes de Mollet del Vallès es converteixen en creadors de termes

La terminologia: un punt de trobada amb la ciència. Els alumnes de Mollet del Vallès es converteixen en creadors de termes El dijous 7 de març es va fer la sisena xerrada en col·laboració amb el TERMCAT, l'Hospital de Mollet, l'Ajuntament, el Servei de Català (CPNL) i els centres educatius de la ciutat: La terminologia: un punt de trobada amb la ciència.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes