25 anys fent bategar el català

CNL del Vallès Oriental

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 1835 notícies disponibles
Divendres, 17 de maig de 2019

Els alumnes de Suficiència 3 de Montornès practiquen amb l'Optimot i altres eines d'Internet

Els alumnes de Suficiència 3 de Montornès practiquen amb l'Optimot i altres eines d'Internet Els alumnes de Suficiència 3 van dedicar la primera hora de la classe de dijous 16 a treballar amb els recursos que ofereix la xarxa i que els poden ajudar a preparar l'examen.
Dijous, 16 de maig de 2019

Els alumnes de Bàsic 3 de Montornès fan pràctiques lingüístiques als comerços

Els alumnes de Bàsic 3 de Montornès fan pràctiques lingüístiques als comerços Els alumnes de català de Bàsic 3 posen en pràctica el que han après a classe mitjançant pràctiques lingüístiques als comerços col·laboradors del municipi.
Dimecres, 15 de maig de 2019

Un cop de mà. Rumia i encerta-la! número 16, qüestionari lingüístic del CNL del Vallès Oriental

Un cop de mà. Rumia i encerta-la! número 16, qüestionari lingüístic del CNL del Vallès Oriental Vols jugar una mica amb la llengua? Tens dos minuts?  
Dimecres, 15 de maig de 2019

Continuen les adhesions dels comerços de l’Associació de Comerciants i Serveis de la Llagosta al Voluntariat per la llengua

Continuen les adhesions dels comerços de l’Associació de Comerciants i Serveis de la Llagosta  al Voluntariat per la llengua L'ACIS va renovar la col·laboració amb el CPNL per promoure el Voluntariat per la llengua i el coneixement de la llengua catalana al municipi
Dimecres, 15 de maig de 2019

Els alumnes del B1 de la Garriga aprenen català amb les eines TIC

Els alumnes del B1 de la Garriga aprenen català amb les eines TIC Els alumnes que comencen a estudiar català, s'estrenen amb les eines TIC.
Dimecres, 15 de maig de 2019

Els alumnes del B3 fan les pràctiques lingüístiques als comerços de la Garriga

Els alumnes del B3 fan les pràctiques lingüístiques als comerços de la Garriga El curs del Bàsic 3 ofereix una activitat per promoure l'ús del català oral fora de l'aula, sortir al carrer i practicar entre els botiguers del poble.
Dilluns, 13 de maig de 2019

“A dues veus. Retrats de conversa en català”, l’exposició sobre el Voluntariat per la llengua, a la Llagosta

“A dues veus. Retrats de conversa en català”, l’exposició sobre el Voluntariat per la llengua, a la Llagosta Del 8 al 28 de maig al Centre Cultural i Juvenil Can Pelegrí podeu visitar l'exposició creada pel Centre de Normalització Lingüística de l'Alt Penedès i el Garraf
Dimarts, 7 de maig de 2019

Set establiments del barri de l'Estalvi de Cardedeu se sumen al Voluntariat per la llengua

Set establiments del barri de l'Estalvi de Cardedeu se sumen al Voluntariat per la llengua Dels set establiments, quatre han renovat l'adhesió com a establiment col·laborador del Voluntariat per la llengua: A.C.A Guevara, El Safareig, Tot d'Una i la Copisteria, i tres s'hi han incorporat ara: L'Ibèric, Fleca Rovira i La peixateria de la Plaça
Dimarts, 7 de maig de 2019

L'escriptora Carme Ballús visita el grup de conversa Avis Savis de Montmeló

L'escriptora Carme Ballús visita el grup de conversa Avis Savis de Montmeló L'escriptora Carme Ballús, filòlologa, professora de literatura, jubilada i amant dels llibres visita els seus lectors a Montmeló.
Diumenge, 5 de maig de 2019

L'associació Veïns del Centre de la Vila de Cardedeu renova el seu compromís amb el Voluntariat per la llengua

L'associació Veïns del Centre de la Vila de Cardedeu renova el seu compromís amb el Voluntariat per la llengua Mercè Jubany, presidenta de l'associació Veïns del Centre de la Vila de Cardedeu, signa el conveni de renovació amb el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) per continuar donant suport al Voluntariat per la llengua.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter