Les parelles lingüístiques de Montornès se sumen a la trobada amb el novel·lista i dramaturg Marc Artigau organitzada per la Biblioteca Municipal

Voluntariat per la llengua > Activitats

Fotografia Web Sala Beckett

Els participants de la primera edició del curs 2021-2022 del Voluntariat per la llengua se sumem a la trobada amb el dramaturg, novel·lista, poeta i director teatral Marc Artigau i Queralt, en la tertúlia sobre el llibre Jo era el món, el proper dimarts dia 2 de novembre a les 18.00 h a la sala d’actes de la biblioteca de Montornès. La tertúlia “Parlem de llibres” es fa un cop al mes a la biblioteca guiada pel també novel·lista Raimon Portell.

Per tal d’assistir a la trobada es va proposar a les parelles lingüístiques la lectura de la novel·la motiu de la tertúlia, o bé de qualsevol altre llibre de l’autor, ja que Marc Artigau, com hem esmentat, és dramaturg, novel·lista i poeta, i tambe escriu contes i novel·la juvenil.

Especialment per a l’acte i com a introducció a la tertúlia, una parella lingüística ha preparat la lectura de tres contes breus del recull Les paralues inútils. s’han triat aquests contes, perquè una de les facetes força conegudes de Marc Artigau és la seva participació durant diverses temporades en el programa de ràdio de Jordi Basté de RAC 1, llegint un conte breu cada dia, alguns dels quals es troben aplegats en aquest recull. La tècnica de català serà l’encarregada de presentar l’autor. 

Enguany les parelles lingüístiques que ja estan en marxa s'han presentat de manera individual en una cita a l’Oficina de Català, participar en aquesta trobada serà un bon moment per coincidir amb aquelles que hi puguin assistir.

C. de Can Parera, 36
Montornès del Vallès

A les 18:00 h.

Vols compartir aquest acte?