Presentació dels resultats de l'estudi Ofercat 2019 a Mollet del Vallès

Socioeconòmic > Empresa > Comerç

Us convidem a l'acte de presentació Usos lingüístics als establiments comercials. Ofercat 2019 a la ciutat de Mollet del Vallès, que organitza l'Ajuntament de Mollet del Vallès, la Secretaria General de Cultura de la Generalitat i el Servei de Català de Mollet (CPNL), que es farà en línia el dilluns 12 de juliol, a les 11 h.

Per participar-hi haureu d'entrar a l'enllaç que us farem arribar un dia abans de l'acte, que tindrà una durada aproximada de 45 minuts.

Periòdicament, la Generalitat i el Consorci per a la Normalització Lingüística duen a terme estudis Ofercat sobre la situació lingüística des comerços de diverses ciutats catalanes. Els resultats dels estudis permeten impulsar els plans Ofercat, programes per promoure el català al comerç, adaptats a les característiques comercials de cada localitat.

Durant l'any 2019 l'Ofercat es va portar a terme a deu ciutats catalanes, entre les quals hi havia Mollet del Vallès. S'hi van fer observacions de la retolació, la llengua oral, els webs i les xarxes socials d'una mostra representativa dels comerços de la nostra ciutat, els resultats de les quals es presentaran en aquest acte del dia 5 de novembre.

Esperem comptar amb la vostra assistència, que caldrà que ens confirmeu a mollet(ELIMINAR)@cpnl.cat per poder-vos enviar l'enllaç.

en línia
Mollet del Vallès

Vols compartir aquest acte?