Nova activitat en línia del VxL al Vallès Oriental: "Cúmbies en català. Músiques de la Mediterrània i el Carib”, a càrrec d’Enric Miró i Toni Valdívia.

Voluntariat per la llengua > Activitats, Llengua i cultura > Activitats culturals

El Centre de Normalització Lingüística del Vallès Oriental us ofereix l'activitat Voluntariat per la llengua. Cicle d'activitats en línia, adreçada especialment a totes les persones que formeu o heu format part del Voluntariat per la llengua.

Us proposem una activitat mensual, de caire divers (xerrades, tallers, presentacions...), amb la finalitat de compartir els coneixements i el talent de persones vinculades al VxL que, per afició o per feina, dominen algun tema que us pot interessar.

Per al mes de juliol hem programat l'activitat "Cúmbies en català. Músiques de la Mediterrània i el Carib", a càrrec d'Enric Miró (antic voluntari lingüístic de Parets, músic i antropòleg) i Toni Valdívia (músic i professor d'institut).  La sessió tindrà lloc el dijous 1 de juliol, a les 18.30 h, mitjançant la plataforma Teams. La durada aproximada serà d'1 hora.

L'Enric i en Toni ens explicaran certs aspectes culturals del guitarró, l'ukelele i el cuatro veneçolà, i ens interpretaran diferents gèneres musicals: cúmbia, txa-txa-txa, guaracha, merengue, bolero...

Si voleu assistir-hi, només cal que empleneu aquest formulari d'inscripció i uns dies abans us farem arribar l'enllaç per accedir-hi.

Virtual

A les 18:30 h.

Enllaços relacionats

Vols compartir aquest acte?