25 anys fent bategar el català

CNL del Vallès Oriental

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Agenda

Dijous, 21 de març de 2019 a les 18:00

Dia Mundial de la Poesia

Dia Mundial de la Poesia a Montornès. Llegim Mary Oliver

C. Can Parera, 36 (sala d'actes de la Biblioteca de Montornès)
Montornès del Vallès

La Unesco va declarar el dia 21 de març Dia Mundial de la Poesia. A Catalunya, per celebrar-ho, la Institució de les Lletres Catalanes (ILC) , amb la col·laboració de diverses entitats públiques i privades, celebra aquesta festa fomentant tot un seguit d'iniciatives, presencials i/o a través de la xarxa. La ILC tria un autor/a a qui s'encarrega un poema que es traduirà a nombroses llengües.

L'Oficina de Català  de Montornès organitza des del 2017 una lectura de poemes amb les àvies del Casal de Cultura de Montornès Centre, infants i joves participants en el programa Fem el deures i altres voluntaris i voluntàries. Enguany, el dia 21 a les 18 h a la Biblioteca de Montornès, llegirem poemes en català i en castellà de la poeta nord-americana Mary Oliver recentment desapareguda. També es llegirà el poema de l'autor triat per la ILC en els idiomes que sigui possible. 

L'activitat tindrà lloc a la primera planta de la Biblioteca acompanyats de l'escalf del llibres de les prestatgeries i dels assistents a l'acte, que escoltaran atentament els versos de Mary Oliver. Segur que molts d'ells la descobriran per primer cop. 

Enllaços relacionats
Dia Mundial de la Poesia a Montornès. Llegim Mary Oliver

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes