25 anys fent bategar el català

CNL del Vallès Oriental

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Agenda

Des del divendres, 1 de març de 2019 fins al divendres, 29 de març de 2019

Exposicions

Exposició 'A dues veus. Retrats de converses en català' a Granollers

C. Enric Prat de la Riba, 84, 1a planta
Granollers

L'exposició "A dues veus. Retrats de converses en català", produïda pel CNL de l'Alt Penedès Garraf, ens endinsa al programa Voluntariat per la llengua a partir de les impressions d'algunes parelles lingüístiques i ens convida a fer un viatge visual a través de l'objectiu de la fotògrafa Imma Casanellas. Les imatges de les dinou parelles expressen la complicitat que es crea entre voluntaris i aprenents i reflecteixen la riquesa de l'experiència del Voluntariat per la llengua. Tot plegat ens apropa a un món que gira al voltant de les vivències entre cultures diferents. El nexe: el català.

L'exposició s'adreça a tothom qui vulgui conèixer el Voluntariat per la llengua (VxL) a partir del testimoni dels seus protagonistes i vulgui descobrir com un projecte de foment de l'ús de la llengua catalana pot esdevenir una eina de cohesió social. 

La mostra es podrà veure durant tot el mes de març en horari del Servei Local de Català de Granollers: al matí, de dilluns a divendres, de 9 h a 13 h i a la tarda, de dilluns a dijous, de 16 h a 19.30 h.

Enllaços relacionats
Exposició 'A dues veus. Retrats de converses en català' a Granollers

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter