25 anys fent bategar el català

CNL del Vallès Oriental

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Agenda

Dimecres, 13 de juny de 2018 a les 18:00

Llengua, cultura i cohesió

Cloenda dels cursos de català i Voluntariat lingüístic a la Doma

Av. de Sant Esteve, 1
La Garriga

Quan arriba el juny, la majoria de les activitats programades per a la temporada s'acaben i és hora d'acomiadar-se fins al setembre. Des de l'Oficina de Català de la Garriga s'ha volgut cloure amb una sortida per conèixer una part de la Garriga medieval.

És per això que a través del Centre de Visitants, l'equipament de la Garriga encarregat de mostrar el poble i la seva història, s'ha organitzat l'excursió per descobrir la Doma, és un conjunt d'edificis romànico-gòtics del municipi format per l'església de Sant Esteve, el cementiri i el murs de fortificació. És una construcció del segle X molt coneguda per tot el poble, però que encara li falta saber lels orígens de l'època medieval.

Els cursos de català d'enguany són ben variats: Suficiència 3, Bàsic 2 i 3 i Elemental 2 i 3, i això ha servit per convidar-los a descobrir una mica més el municipi. A més a més, s'ha fet extensiva la sortida a tothom qui hagi participat al Vountariat per trobar-se les parelles lingüístiques en un espai diferent.

Enllaços relacionats
Cloenda dels cursos de català i Voluntariat lingüístic a la Doma

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes