25 anys fent bategar el català

CNL del Vallès Oriental

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Agenda

Dijous, 17 de maig de 2018 a les 10:00

Altres

Sessió de Doblem en català a Mollet del Vallès

El Lledoner, plaça de Cinco Pinos
Mollet del Vallès

El dijous 17 de maig, tindrà lloc una sessió de "Doblem en català" amb els alumnes dels cursos de català per a adults, que s'estrenaran com a dobladors. "Doblem en català" és una activitat lúdica i divertida, en la qual els participants esdevenen dobladors de seqüències cinematogràfiques de pel·lícules de gèneres molt variats i fomenten, així, l'ús oral del català en contextos informals. L'activitat té una durada de dues hores (10 h-12 h).

Al llarg de la sessió, els participants doblen preses de pel·lícules, com poden ser clàssics del cinema, documentals, pel·lícules d'animació infantil, etc.

L'objectiu de l'activitat és fomentar l'ús i pràctica de la llengua catalana en un context atractiu i engrescador com ho és el cinema. També s'hi treballen altres valors socials relacionats amb la llengua (treball en equip, cohesió social, assertivitat, etc.). Des del 2011, s'han fet un miler de tallers en els territoris de parla catalana.

Aquesta sessió s'organitza des del CNL del Vallès Oriental, amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística.

Sessió de Doblem en català a Mollet del Vallès

Font: gencat.cat


Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes