25 anys fent bategar el català

CNL del Vallès Oriental

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Agenda

Dijous, 17 de maig de 2018 a les 13:00

Premis

Ja tenim guanyador o guanyadora de l'endevinalla de L'Estenedor d'abril, Mollet del Vallès!

Fira de Sant Ponç, la Rambla
Mollet del Vallès

Ja tenim guanyador o guanyadora de l'endevinalla de L'Estenedor del mes d'abril! 

Aquest any, el CET Taller Alborada i CO del Bosc, centres que depenen de l'Institut Municipal de Serveis als Discapacitats de l'Ajuntament de Mollet del Vallès (IMSD) i el Servei de Català de Mollet del Vallès (CPNL) han preparat un premi molt i molt especial per a la persona que guanya el concurs de l'endevinalla de L'Estenedor i que el guanyi en els propers números de L'Estenedor d'aquest any.

El premi és una dona d'aigua que rep el nom de Vestit de Paraules i que justament les paraules que l'embocallen són les paraules que usuaris, alumnat, persones que hi van col·laborar... van regalar-nos com a paraula triada per algun motiu especial (per la seva sonoritat, perquè va ser la primera apresa...), amb motiu dels trenta anys del Servei de Català de Mollet i, per tant, és una dona d'aigua "una mica de tothom".

Per a les persones que no coneguin les "Dones d'Aigua" de Mollet del Vallès, us direm que és un projecte artístic i artesà de l'IMSD, apadrinat per Núria Esponellà, l'autora precisament del llibre Una dona d'aigua. Aquestes obres d'artesania es comercialitzen a botigues de Mollet i, sobretot, als diferents centres de l'IMSD i a través d'Internet. 

La dona d'aigua Vestit de Paraules és una sèrie numerada i exclusiva per a aquests números de l'any 2018 de L'Estenedor i que commemora els trenta anys del Servei de Català de Mollet, camí ja dels trenta-un.

L'entrega del quart premi la farem el dijous 17 de maig, a les 13 h, a la Fira de Sant Ponç, que us animem a visitar a la Rambla. Aquesta vegada preguntàvem què vol dir drecera? El sorteig s'ha fet entre uns quaranta-cinc participants amb resposta correcta: camí que porta dret a una banda. 

Us esperem el 17 de maig, a les 13 h, a la Ramblaa la Fira de Sant Ponç de Mollet del Vallès!

Ja tenim guanyador o guanyadora de l'endevinalla de <i>L'Estenedor</i> d'abril, Mollet del Vallès!

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes