25 anys fent bategar el català

CNL del Vallès Oriental

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Agenda

Des del dissabte, 26 de maig de 2018 fins al diumenge, 3 de juny de 2018

Endevina-la!

L'Endevina-la! joc d'enginy i llengua a Mollet és fira, últim cap de setmana de maig i primer de juny, Mollet del Vallès!

26 i 27 de maig: av. Llibertat (motor); c. Barcelona, pl. Prat de la Riba (gurmet); 2 i 3 de juny: rbla. Balmes i parc de les Pruneres (comerç, serveis i benestar)

Mollet és gurmet i motor (26 i 27 de maig) engega la primera fira sectorial de Mollet és fira. Mollet és gurmet i motor és una fira dedicada a l'alimentació, a la restauració i al motor. La segona fira sectorial dedicada al comerç, als serveis i al benestar es farà el cap de setmana del 2 i 3 de juny: Mollet és comerç i qualitat de vida.  Aquest any, el Servei de Català de Mollet, conjuntament amb l'Ajuntament de Mollet, us tornem a proposar un joc d'enginy i llengua a les dues fires sectorials: l'Endevina-la! De ben segur que molts de vosaltres coneixeu el Jordi Esteban, autor dels jeroglífics que setmanalment publiquem a Mollet a Mà i enviem a molts usuaris del Servei de Català. Aquesta vegada, tindreu nous jeroglífics per resoldre a bona part de les parades de Mollet és fira. Us animem molt a buscar els cartells amb els jeroglífics que hi haurà a la fira, rumiar la resposta i Endevina-la! Només cal que demaneu la butlleta de participació als estands de la fira, empleneu la resposta correcta i la dipositeu a l'urna que hi haurà a l'estand d'informació de la fira. Creueu els dits perquè toqui un dels premis que se sortejaran a partir del 3 de juny!

Podeu guanyar 4 vals per valor de 50 € a bescanviar en les botigues que participaran a Mollet és fira.

Si us voleu anar entrenant, us animem a practicar amb el llibre de jeroglífics de Jordi Esteban Mots amagats 500 enigmes per descobrir motius per somriure, de l'editorial Àgilment.

Mentrestant, us presentem un dels jeroglífics, aquest, d'un lloc molletà molt conegut i cèntric. Endevina-la a Mollet és fira!

Enllaços relacionats
L'Endevina-la! joc d'enginy i llengua a Mollet és fira, últim cap de setmana de maig i primer de juny, Mollet del Vallès!

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes