25 anys fent bategar el català

CNL del Vallès Oriental

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Agenda

Diumenge, 22 d'abril de 2018 a les 11:30

Celebracions

'Cantem en català' participa en la Festa de la Germandat de Parets

Plaça de la Vila
Parets del Vallès

El grup 'Cantem en català', que aplega persones de diferents procedències per practicar català tot cantant, interpretarà dues cançons a la Festa de la Mare de Déu de Montserrat de la Germandat de Parets: "Escolta-ho en el vent" de Bob Dylan i 'Rius de Babylon'. 

Un dels objectius d'aquest grup és que tothom pugui participar en les cantades. Per això, es repartiran les lletres de les cançons als assistents perquè puguin cantar-les. En aquest sentit, aquesta vegada s'hi ha implicat grup bàsic 1 de català. Els alumnes han treballat les cançons a classe i se'ls ha convidat a cantar-les el dia de l'actuació.

El taller 'Cantem en català' va començar el novembre del 2015 fruit d'una col·laboració entre el CEM María Grever i l'Oficina de Català de Parets. L'objectiu d'aquest projecte és formar un grup amb gent de tot arreu per aprendre la llengua i la cultura catalanes a través de la música, les cançons i el ball. A partir del novembre de 2017 treballem per projectes. Tothom hi és molt ben benvingut. 

Enllaços relacionats
'Cantem en català' participa en la Festa de la Germandat de Parets

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes