25 anys fent bategar el català

CNL del Vallès Oriental

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Agenda

Dilluns, 23 d'abril de 2018

Actes de Sant Jordi

Per Sant Jordi, a Mollet del Vallès, Concurs Fabra Excursionista, Concurs Carta a Pompeu Fabra!

Plaça de Catalunya
Mollet del Vallès

Sabies que Pompeu Fabra va ser un gran excursionista?

Sabies que la Flama de la Llengua Catalana, que cada any s'encén a la tomba de Pompeu Fabra i es porta fins a l'atri de la basílica de Montserrat per un grup excursionista, és un homenatge que es ret a Pompeu Fabra des de 1968, centenari del seu naixement?

Per celebrar l'Any Pompeu Fabra 2018 aquest Sant Jordi a Mollet del Vallès, t'animem a regalar-nos una paraula relacionada amb el món de l'excursionisme: motxillacarmanyola, cantimplora, brúixola... Diposita la teva paraula a l'urna de la parada de Sant Jordi del Servei de Català amb el teu nom, telèfon i... SORT! Concurs Fabra Excursionista, que també compartirem amb el Club Muntanyenc Mollet. Els alumnes que participin en les Tretze preguntes sobre el teu llibre de Sant Jordi (activitat a l'aula), en tenen una relacionada amb el Concurs Fabra Excursionista. Per tant, us esperem, també, a la parada de Sant Jordi.

Si vols participar en el Concurs Carta a Pompeu Fabra, t'animem a escriure una carta a Pompeu Fabra (Què li diries? On l'adreçaries?). Alguns dels nostres alumnes ja l'han començat a escriure (activitat a l'aula). Diposita igualment la teva carta a l'urna de la parada de Sant Jordi del Servei de Català amb el teu nom, telèfon i... SORT! Concurs Carta a Pompeu Fabra.

Concurs Fabra Excursionista  o Concurs Carta a Pompeu Fabra. Participa-hi!

Hi haurà sis premis que no et pots perdre. 

Per Sant Jordi, t'esperem a l'estand institucional de l'Ajuntament de la plaça de Catalunya. Compartirem parada, com cada any, amb la Biblioteca Can Mulà, el Centre d'Estudis Molletans i el Museu Abelló.

Des de la unitat mòbil de Ràdio Mollet, durant tot el matí, animaran els participants de la programació a regalar-nos paraules del Diccionari general de la llengua catalana de Pompeu Fabra relacionades amb l'excursionisme (allà mateix en tindran un exemplar de consulta).

A la parada del Servei de Català podràs trobar-hi, també, informació dels cursos de català per a adults (propera inscripció dels cursos intensius d'estiu), del programa Voluntariat per la llengua (si encara no formes part de les parelles lingüístiques t'esperem per donar-te d'alta) i un recull de fotos d'activitats ben diverses. 

T'esperem a la plaça de Catalunya! Per Sant Jordi, Concurs Fabra Excursionista, Concurs Carta a Pompeu Fabra, Mollet del Vallès.

Per Sant Jordi, a Mollet del Vallès, Concurs Fabra Excursionista, Concurs Carta a Pompeu Fabra!

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes