25 anys fent bategar el català

CNL del Vallès Oriental

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Agenda

Dijous, 30 de novembre de 2017 a les 19:00

Llengua, cultura i cohesió

Acte de lliurament del VII Premi Font de Santa Caterina de Microcontes de Montornès del Vallès

Espai Cultural Montbarri. C. de la Casa Nova, 18
Montornès del Vallès

El lliurament del VII Premi Font de Santa Caterina de Microcontes se celebrarà el dijous 30 de novembre a les 19 h a l'Espai Cultural Montbarri de Montornès del Vallès, c. de la Casa Nova, 18.

L'acte serà molt participatiu ja que hi tindran cabuda el teatre, la música i la literatura. Es llegirà una tria de contes participants i també hi col·laboraran els alumnes de l'Escola de Música, Dansa i Aula de Teatre del municipi, que interpretaran peces musicals, escenificaran contes i acompanyaran l'actuació de la coral la Lira.

L'acte s'iniciarà amb la intervenció d'alumnes dels cursos superiors de l'Escola de Musica que interpretaran peces triades especialment per a l'ocasió; tot seguit obrirà l'acte la regidora de Cultura, la senyora Helena Ollé i, a continuació, es llegirà una tria dels microcontes participants en la present edició. La lectura d'aquesta tria anirà a càrrec dels mateixos autors o d'alumnes i professors de l'Aula de Teatre.

Després es donarà pas a l'escenificació dels contes guanyadors en l'edició de 2015. Aquesta escenificació, com és habitual des des l'edició de 2007, la portaran a terme els alumnes de l'Aula de Teatre Municipal, que sempre saben sorprendre els assistents amb posades en escena molt enginyoses i originals. Tot seguit es passarà al lliurament dels guardons pròpiament dit. Un membre del jurat llegirà l'acta i els guanyadors del premi i de l'accèssit pujaran a l'escenari, podran adreçar unes paraules al públic i llegiran el seu conte. Per acabar, la coral la Lira de Montornès interpretarà tres cançons. L'acte és clourà amb unes paraules de l'alcalde de la localitat el senyor José Montero i un piscolabis al vestibul del teatre

Enllaços relacionats
Acte de lliurament del VII Premi Font de Santa Caterina de Microcontes de Montornès del Vallès

001. Font de Santa Caterina. Postal Lucien Roisin. Dècada de 1920. AMMON (Arxiu Municipal de Montmeló)


Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes