25 anys fent bategar el català

CNL Vallès Occidental 3

← Inici del CPNL

Altres centres


Voluntariat per la llengua - CNL Vallès Occidental 3

Xarxa de Punts de trobada del CNL Vallès Occidental 3

L'estiu de 2010 es va posar en marxa a Cerdanyola del Vallès la campanya Punts de trobada promoguda pel Servei Local de Català, l'Àrea de Desenvolupament Econòmic de l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès i la Junta Poblacional del Gremi d'Hostaleria del Vallès Occidental i del Barcelonès a Cerdanyola.

L'any 2013 la proposta es va començar a estendre a altres poblacions com Montcada i Reixac, Barberà del Vallès i Sant Cugat del Vallès.

Els bars i restaurants Punt de trobada es comprometen a facilitar que els clients s'expressin en català, encara que el parlin amb dificultat, a esdevenir un espai de trobada per a les parelles lingüístiques i a organitzar activitats per promoure-hi l'ús del català.

A més, alguns d'aquests establiments ofereixen descomptes a les parelles lingüístiques que els visitin. Només hi heu d'ensneyar el carnet de VxL.

Si voleu formar part dels Punts de trobada, us podeu posar en contacte amb el Centre de Normalització Lingüística personalment o per correu electrònic(ELIMINAR).


Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes