25 anys fent bategar el català

CNL Vallès Occidental 3

← Inici del CPNL

Altres centres


Voluntariat per la llengua - CNL Vallès Occidental 3

Notícies

Llistant 1 de 10 de 262 notícies disponibles
Divendres, 17 de maig de 2019

Tarda de jocs en català al Cafè Colón de Montcada amb GDM Games

Tarda de jocs en català al Cafè Colón de Montcada amb GDM Games El divendres 17 de maig a la tarda una vintena de persones van assistir a la presentació dels jocs Últim avís, La tomba de l'arqueòleg, Mort el 4 de juliol i Shikoku editats recentment en català per l'empresa montcadenca GDM Games amb l'assessorament lingüístic del Servei Local de Català de Montcada i Reixac.
Dilluns, 29 d'abril de 2019

I Concurs de microrelats De festa a festa a Cerdanyola

I Concurs de microrelats De festa a festa a Cerdanyola El Bar de l'Ateneu, establiment col·laborador del Voluntariat per la llengua, organitza un concurs de microrelats amb motiu de les festes majors de la localitat.
Diumenge, 19 de maig de 2019

Els cursos de català de Cerdanyola commemoren l'Any Brossa

Els cursos de català de Cerdanyola commemoren l'Any Brossa Activitats variades a les aules, lectures en públic i una xerrada han servit per commemorar el centenari del naixement de Joan Brossa al Servei Local de Català de Cerdanyola.
Dijous, 9 de maig de 2019

Tina Vallès i La memòria de l'arbre a Barberà

Tina Vallès i La memòria de l'arbre a Barberà El dijous 9 de maig, més d'una vintena d'alumnes dels cursos de català van assistir a la xerrada de l'escriptora Tina Vallès sobre la novel·la La memòria de l'arbre. L'obra, narrada des del punt de vista d'un nen, en Jan, explica la relació que té amb els avis, que s'han hagut d'instal·lar a casa seva i, especialment amb l'avi Joan, afectat d'alzheimer.
Dimecres, 8 de maig de 2019

Club de lectura d'Òscar Wilde a Ripollet

Club de lectura d'Òscar Wilde a Ripollet El 8 de maig, alumnes de nivell de suficiència de catala van assistir a un club de lectura sobre l'obra de teatre La importància de ser Frank, d'Òscar Wilde.
Dimecres, 8 de maig de 2019

Alumnes de nivell bàsic 1 i participants de VxL de Badia fan una ruta botànica per la ciutat

Alumnes de nivell bàsic 1 i participants de VxL de Badia fan una ruta botànica per la ciutat El 8 de maig una vintena d'alumnes de català de Badia del Vallès van fer una ruta botànica per conèixer el nom en català dels arbres i plantes del municipi.
Dimarts, 7 de maig de 2019

Sant Jordi amb activitats d'ús del català al carrer a Montcada

Sant Jordi amb activitats d'ús del català al carrer a Montcada Amb motiu de la celebració de Sant Jordi, des del Servei Local de Català de Montcada i Reixac, juntament amb persones voluntàries i comerços col·laboradors del programa Voluntariat per la llengua, es van organitzar diversos tallers per promoure l'ús del català als espais públics amb activitats ben diverses. 
Dijous, 11 d'abril de 2019

Et recomanem un llibre?

Et recomanem un llibre? En el marc de la diada de Sant Jordi les llibreries col·laboradores del Voluntariat per la llengua recomanen llibres adequats per a tots els nivells.
Dijous, 4 d'abril de 2019

Club de lectura del còmic amb alumnes de nivell elemental de Ripollet

Club de lectura del còmic amb alumnes de nivell elemental de Ripollet El 4 d'abril es va dur a terme una sessio de dinamització del Club de lectura del còmic amb  alumnes del grup de català elemental per conèixer les característiques d'un altre gènere literari i els recursos per elaborar un còmic.   Durant el club les persones assistens van poder conèixer el llenguatge dels còmics, la forma correcta de les onomatopeies i interjeccions en català i què signifiquen conceptes com cartellera, seqüència, bafarada i plans.
Dimecres, 3 d'abril de 2019

Alumnes i aprenents de català de Ripollet van a veure Mirall Trencat de Mercè Rodoreda

Alumnes i aprenents de català de Ripollet van a veure Mirall Trencat de Mercè Rodoreda El 3 d'abril un grup d'alumnes de nivell de suficiència i algunes parelles lingüístiques de Voluntariat per la llengua van poder assistir a la representació de Mirall Trencat, interpretada per la Companyia Mea Culpa, al Teatre Auditori de Ripollet.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter