25 anys fent bategar el català

CNL Vallès Occidental 3

← Inici del CPNL

Altres centres


Voluntariat per la llengua - CNL Vallès Occidental 3

Notícies

Llistant 1 de 10 de 236 notícies disponibles
Dimarts, 12 de febrer de 2019

Comencen les pràctiques lingüístiques a Cerdanyola

Comencen les pràctiques lingüístiques a Cerdanyola A partir del 12 de febrer i fins al 12 de març, els alumnes del curs Bàsic 3 faran pràctiques lingüístiques en comerços adherits al programa Voluntariat per la llengua. 
Dijous, 10 de gener de 2019

Es posa en marxa Otaku. Cicle d'anime en català als cinemes Yelmo de Barberà i Sant Cugat

Es posa en marxa Otaku. Cicle d'anime en català als cinemes Yelmo de Barberà i Sant Cugat Cinemes Yelmo, el Consorci per a la Normalització Lingüística i la Direcció General de Política Lingüística organitzen per primer cop un cicle de cinema anime en català amb el nom d'Otaku. El cicle consta de 4 pel·lícules que es projectaran un dijous al mes de gener a maig a les 20 h a Yelmo Baricentro (Barberà del Vallès) i les dues primeres també a Yelmo Sant Cugat i a Yelmo Castelldefels. El preu de l'entrada és de 4 euros.
Divendres, 21 de desembre de 2018

Alumnes de català de Ripollet acaben l’any amb diverses activitats culturals

Alumnes de català de Ripollet acaben l’any amb diverses activitats culturals Abans de començar les vacances de Nadal, alumnes dels diferents cursos de l'Oficina de Català de Ripollet han celebrat l'inici de les festes nadalenques amb diverses activitats, com ara un itinerari per Ripollet, la visita a la Mostra de Pessebres o la decoració de l'aula.
Dimarts, 18 de desembre de 2018

Montcada centra el curs de conversa en el Modernisme i L'Auca del Senyor Esteve

Montcada centra el curs de conversa en el Modernisme i L'Auca del Senyor Esteve L'alumnat del curs de conversa en català de Montcada ha estat treballant durant el darrer trimestre del 2018 l'arquitectura, la pintura, la indumentària i la literatura del Modernisme a Montcada. 
Dimarts, 18 de desembre de 2018

Alumnes de nivell bàsic 3 acaben les pràctiques lingüístiques

Alumnes de nivell bàsic 3 acaben les pràctiques lingüístiques La primera setmana de desembre, alumnes dels cursos de nivell bàsic 3 han acabat les pràctiques lingüístiques a diferents establiments col·laboradors de Voluntariat per la llengua. Aquesta activitat, va més enllà de les hores lectives i es fa sense el professorat, per fomentar l'autonomia lingüística dels aprenents. 
Dimecres, 19 de desembre de 2018

Parelles ben avingudes a Ripollet

Parelles ben avingudes a Ripollet El passat dimecres, 21 de novembre, a les 10 h, va tenir lloc a la cuina del Mercat de Ripollet la presentació de les parelles lingüístiques de Ripollet. A l'acte hi van assistir una quinzena de persones. El regidor de cultura, Oriol Mor, va agrair la tasca que fan tant voluntaris com aprenents per al foment de la llengua catalana i va encoratjar altres persones a participar-hi.  
Dilluns, 10 de desembre de 2018

Es renova el conveni amb la Unió de Comerciants de Ripollet

Es renova el conveni amb la Unió de Comerciants de Ripollet El conveni permetrà promoure el Voluntariat per la llengua entre els comerços associats de la Unió de Comerciants i ampliar la xarxa d'establiments col·laboradors del programa.
Dilluns, 10 de desembre de 2018

Continua la col·laboració amb l'Associació d'Espectadors del Teatre Mercat Vell i

Continua la col·laboració amb l'Associació d'Espectadors del Teatre Mercat Vell i El Voluntariat per la llengua renova el conveni amb l'Associació d'Espectadors del Teatre Mercat Vell de Ripollet.
Dijous, 29 de novembre de 2018

Club de lectura fàcil en català a Barberà: Frankestein, de Mary Shelley

Club de lectura fàcil en català a Barberà: Frankestein, de Mary Shelley El 29 de novembre al voltant d'una desena d'alumnes de nivell bàsic van assistir al primer club de lectura fàcil en català del curs 2018-19 a la Biblioteca Esteve Paluzie, que va tractar sobre el mite de Frankestein, novel·la que prèviament havien llegit en edició de lectura fàcil.  Marta Aliberch, tècnica de la biblioteca, va ser l'encarregada de conduir-lo. 
Dijous, 29 de novembre de 2018

Parelles lingüístiques amb banda sonora de Montse Abelló a Badia

Parelles lingüístiques amb banda sonora de Montse Abelló a Badia En aquesta ocasió, les parelles es van conèixer a partir del "Joc dels Barbarismes" i, tot seguit, van poder gaudir d'un recital poètic i musical a partir de poemes de Montserrat Abelló.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes