25 anys fent bategar el català

CNL Vallès Occidental 3

← Inici del CPNL

Altres centres


Voluntariat per la llengua - CNL Vallès Occidental 3

Notícies

Llistant 1 de 10 de 230 notícies disponibles
Dilluns, 10 de desembre de 2018

Es renova el conveni amb la Unió de Comerciants de Ripollet

Es renova el conveni amb la Unió de Comerciants de Ripollet El conveni permetrà promoure el Voluntariat per la llengua entre els comerços associats de la Unió de Comerciants i ampliar la xarxa d'establiments col·laboradors del programa.
Dilluns, 10 de desembre de 2018

Continua la col·laboració amb l'Associació d'Espectadors del Teatre Mercat Vell i

Continua la col·laboració amb l'Associació d'Espectadors del Teatre Mercat Vell i El Voluntariat per la llengua renova el conveni amb l'Associació d'Espectadors del Teatre Mercat Vell de Ripollet.
Dijous, 29 de novembre de 2018

Club de lectura fàcil en català a Barberà: Frankestein, de Mary Shelley

Club de lectura fàcil en català a Barberà: Frankestein, de Mary Shelley El 29 de novembre al voltant d'una desena d'alumnes de nivell bàsic van assistir al primer club de lectura fàcil en català del curs 2018-19 a la Biblioteca Esteve Paluzie, que va tractar sobre el mite de Frankestein, novel·la que prèviament havien llegit en edició de lectura fàcil.  Marta Aliberch, tècnica de la biblioteca, va ser l'encarregada de conduir-lo. 
Dijous, 29 de novembre de 2018

Parelles lingüístiques amb banda sonora de Montse Abelló a Badia

Parelles lingüístiques amb banda sonora de Montse Abelló a Badia En aquesta ocasió, les parelles es van conèixer a partir del "Joc dels Barbarismes" i, tot seguit, van poder gaudir d'un recital poètic i musical a partir de poemes de Montserrat Abelló.
Dilluns, 26 de novembre de 2018

Aquesta tardor 50 parelles lingüístiques es mouen per Cerdanyola

Aquesta tardor 50 parelles lingüístiques es mouen per Cerdanyola El passat 14 de novembre, es van presentar les noves parelles lingüístiques a l'Ateneu de Cerdanyola, apadrinades per l'escriptor David Vila, que va presentar el recull de contes Roba estesa.
Dilluns, 26 de novembre de 2018

Noves parelles lingüístiques de tardor a Barberà

Noves parelles lingüístiques de tardor a Barberà A l'acte s'hi van presentar 14 parelles lingüístiques que, un cop es van haver conegut, van poder visitar l'exposició 'Pompeu Fabra. Una llengua completa' i partricipar en el concurs que s'hi va organitzar, el premi del qual era un lot de llibres cedits per la mateixa biblioteca.
Dissabte, 17 de novembre de 2018

Èxit de participació al Tastajocs de Montcada i Reixac

Èxit de participació al Tastajocs de Montcada i Reixac Més de 400 persones van assistir el 17 de novembre a la primera edició del Tastajocs. Una altra manera de jugar de Montcada i Reixac per passar una bona estona tot jugant a jocs de taula en català, jocs inclusius, reciclats, tradicionals, antics, bibliojocs i molt més.
Dimecres, 14 de novembre de 2018

Alumnes de català de Barberà visiten la Biblioteca Esteve Paluzie

Alumnes de català de Barberà visiten la Biblioteca Esteve Paluzie El dimecres 14 de novembre, un total de 35 alumnes dels dos cursos de nivell bàsic 1 (un de matí i un de tarda) van fer una visita guiada a les intal·lacions de la Biblioteca Esteve Paluzie. Marta Aliberch, tècnica de la biblioteca, es va encarregar de conduir-los per les diferents seccions i d'ensenyar-los els recursos  de què disposen per a l'aprenentatge del català: llibres de lectura fàcil, premsa, diccionaris, CD o DVD. A més, es va lliurar el carnet d'usuari a qui no el tenia.   
Dijous, 8 de novembre de 2018

Seixanta persones a la conferència sobre M. Aurèlia Capmany a Montcada

Seixanta persones a la conferència sobre M. Aurèlia Capmany a Montcada El dijous 8 de novembre a la tarda una seixantena de persones van assistir a la xerrada Maria Aurèlia Capmany d'estar per casa que Anna Capmany, neboda de l'escriptora, va fer a la Fundació Cultural Montcada.
Dijous, 25 d'octubre de 2018

Acaba amb èxit el curs de català de Montcada del Programa de Reinserció al Treball

Acaba amb èxit el curs de català de Montcada del Programa de Reinserció al Treball El 24 d'octubre va acabar el mòdul de competències lingüístistiques en llengua catalana i coneixement de la societat catalana i del seu marc jurídic que s'ha fet a Montcada dins del Programa de Reinserció al Treball, subvencionat per la Secretaria d'Igualtat, Migracions i Ciutadania.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes