25 anys fent bategar el català

CNL Vallès Occidental 3

← Inici del CPNL

Altres centres


Voluntariat per la llengua - CNL Vallès Occidental 3

Què són els establiments col·laboradors de VxL?

La campanya dels Establiments Col·laboradors és promoguda pel Consorci per a la Normalització Lingüística a cada un dels seus territoris. Al CNL Vallès Occidental 3 hi ha establiments col·laboradors a CerdanyolaRipolletMontcadaBarberàBadia i Sant Cugat del Vallès

Els establiments adherits manifesten la voluntat de col·laborar a fer del català la llengua de convivència i ús de Catalunya i adopten el compromís de garantir que les persones que vagin al seu establiment trobaran facilitats per expressar-se i ser ateses en català, encara que el parlin amb dificultat. 

A cada parella lingüística es reparteix el díptic dels comerços col·laboradors de la seva població i d'aquesta manera poden anar-hi i expressar-s'hi lliurement en català encara que, en el cas dels aprenents, ho facin lentament o amb dificultat. El personal de l'establiment els atendrà i els animarà a fer-ho. És un bon complement per a les trobades de les parelles lingüístiques perquè permet practicar la llengua en un entorn real i quotidià com és el fet d'anar a comprar. 

Cada comerç que s'adhereix a la campanya s'identifica amb un d'aquests dos adhesius:


       

Per adherir-vos-hi, cliqueu aquí (ELIMINAR)i ens posarem en contacte amb vosaltres.


Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter