25 anys fent bategar el català

CNL Vallès Occidental 3

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dimecres, 10 de maig de 2017

Sant Cugat aposta pel cinema infantil en català

El Servei Local de Català i Yelmo amplien l'oferta de cinema infantil en català a Sant Cugat

Sant Cugat aposta pel cinema infantil en català

Des del mes de març els cinemes Yelmo Sant Cugat projecten una pel·lícula en català estrenada recentment, un cap de setmana al mes, a preu reduït. En horari preferent (16 h), tenim la possibilitat de veure Vaiana, Trolls, Kung Fu Panda 3 i Angry Birds. La pel·lícula, tant dissabte com diumenge, un cop al mes.

Aquest nou cicle de cinema infantil en català complementa l'oferta de Cinesa, que també inclou pel·lícules infantils, menys comercials. Aquest augment d'oferta de pel·lícules infantils en català a Sant Cugat és un reflex de la voluntat de fer tornar a les sales de cinema el públic que habitualment s'havia deixat de banda, d'espectadors que volen veure cinema en la seva llengua.

Així ho explica a l'entrevista que a Cugat.cat van fer Mar Oñate i Albert Masià, responsable i tècnic del SLC de Sant Cugat, respectivament, a Ricardo Barbosa, programador dels cinemes Yelmo a Catalunya. Barbosa remarca que a Sant Cugat les pel·lícules infantils en català funcionen molt bé. D'altra banda, durant aquests mesos se sortegen cada mes dues entrades dobles per assistir a les projeccions de Yelmo. Per saber com participar-hi, cal seguir les novetats publicades al Facebook i en aquest web mateix.

Finalment, el SLC i Yelmo van avançar a Cugat.cat que preveuen de dur a terme un cicle intensiu d'una setmana al juliol: cada dia, de dilluns a dijous, els espectadors podran anar als cinemes Yelmo de Sant Cugat per veure una pel·lícula de cinema infantil en català, a preu reduït. A més, totes aquelles persones que vulguin anar a veure més d'una pel·lícula a la setmana tindran la possibilitat de comprar un abonament més econòmic.


B. P. i M. O.
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter