25 anys fent bategar el català

CNL Vallès Occidental 3

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dilluns, 6 de març de 2017

Alumnes de nivell Intermedi 'cobreixen' l'enterrament de la sardina a Sant Cugat

Aprofitant que a classe de català els alumnes havien d'estudiar la notícia, des del Servei Local de Català vam pensar que seria una bona idea proposar-los de fer de reporters i sortir al carrer a cobrir algun acte.

Alumnes de nivell Intermedi 'cobreixen' l'enterrament de la sardina a Sant Cugat

Amb motiu del Dimecres de Cendra, el Gall de Sant Cugat tornava el poder al Consistori, s'enterrava la sardina i es cloïen els dies de disbauxa del Carnaval amb una cantada de corals. I aquest va ser l'acte al qual van assistir els alumnes per fer-ne una crònica, després d'haver vist a classe l'estructura i les parts de què consta una notícia, i com es redacta.

Durant l'acte els alumnes van estar apuntant en llibretes i mòbils tot allò que creien rellevant per a la posterior redacció del text, en van fer fotografies i fins i tot van entrevistar els organitzadors del Carnaval i algun participant de la processó. Van escriure la notícia en grup per aprofitar tota la informació que havien anat recopilant, i el resultat ha estat immillorable!Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes